Prijavite projekte: Konkurs za investiciju godine „Aurea 2019“

Prijavite projekte: Konkurs za investiciju godine „Aurea 2019“

Portal eKapija raspisao je konkurs za investiciju godine u Srbiji, pod nazivom „Aurea 2019“. Pravo učešća na konkursu imaju sve privredne grane i sve vrste projekata. Projekti se na konkurs mogu prijaviti do 1. marta 2019. godine.

 

Prošlogodišnji dobitnici konkursa Aurea - ©eKapija

Poslovni portal eKapija nagradu Aurea, za investiciju godine, dodeljuje od 2009. godine. Na konkursu mogu učestvovati sve kompanije koje su u toku prethodne kalendarske godine započele ili realizovale originalne društveno korisne i finansijski održive projekte.

Na prošlogodišnjem konkursu u užem izboru našlo se 8 projekata, a glavna nagrada je pripala kompaniji „Algo Tehnology“. Na konkursu za investiciju godine 2017. glavna nagrada dodeljena poljoprivrednoj platformi AgriSens.

Novina na ovogodišnjem konkursu jeste ta što će pobednik konkursa dobiti digitalni pečat Aurea koji će moći da koristi u svojim poslovnim materijalima i promotivnim kampanjama.

Projekti koji učestvuju na konkursu biće vrednovani na osnovu originalnosti inovacije koja je primenjena, na osnovu značaja koji inovacija ima za okruženje, ali i potencijala da projekti budu uspešni na tržištu. Dakle, projekat odnosno inovacija prijavljena na konkurs mora ispuniti 3 kriterijuma nagrade: inovativnost, društvena korisnost i finansijska isplativost. Čitava kampanja završava se svečanom dodelom glavne nagrade i dva specijalna priznanja: za inovativnost i društvenu korisnost.

Kompanije se mogu prijaviti za učešće na konkursu popunjavajem formulara na stranici Nominujte projekat ili preuzimanjem formulara i slanjem na adresu: [email protected].

Urednički tim portala eKapija izvršiće selekciju projekata koji će ući u uži izbor, dok pobednika konkursa bira stručni i nepristrasni žiri. Jedan glas projekti će dobiti i ocenjivanjem putem interneta, a od strane posetioca portala.


Ovaj poslovni portal konkurs Aurea organizuje sa namerom da podrži i promoviše projekte značajne za održivi razvoj srpske privrede.

Sve dodatne informacije o konkursu mogu se potražiti na mejlu: [email protected].

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica