Na mladima svet ostaje: Konferencija „Fabrika Mladih Preduzetnika“

Na mladima svet ostaje: Konferencija „Fabrika Mladih Preduzetnika“

Centar za razvoj ideja 4. put zaredom organizuje konferenciju „Fabrika mladih preduzetnika“, u subotu 15. decembra u Svečanoj sali Gradske opštine Vračar od 11 do 16 časova. Posetioci će imati priliku da kroz niz kratkih prezentacija uspešnih preduzetnika i panel diskusiju upoznaju svet preduzetništva i steknu samopouzdanje kako bi se i sami upustili u poslovni poduhvat.

Fabrika Mladih Preduzetnika @ Pixabay

Konferencija je usmerena ka preduzetništvu koje u osnovi nije zasnovano na informacionim tehnologijama, već na tradicionalnim delatnostima. Cilj konferencije je informisanje i motivisanje mladih da sprovedu svoje poslovne ideje u delo.

Konferencija će biti podeljena u nekoliko blokova prezentacija. Prvi blok rezervisan je za preduzetnike koji su se oprobali u oblasti proizvodnje hrane. Zatim će u okviru drugog bloka, svoja preduzetnička iskustva predstaviti preduzetnici iz oblasti proizvodnje pića. Nakon toga, uslediće panel diskusija čiji je cilj predstavljanje mogućnosti za uspeh u industriji društvenih i video igara u Srbiji. Poslednji blok prezentacija rezervisan je za dobre primere preduzetništva u oblasti turizma u urbanim sredinama.

Više informacija o događaju i načinima prijave pročitajte na zvaničnom sajtu Centra za razvoj ideja: razvojideja.org.rs

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica