Najčitaniji AGROmedia portal od sada u NOVOM izdanju!

Najčitaniji AGROmedia portal od sada u NOVOM izdanju!

 

Jedan od ubedljivo najpopularnijih poljoprivrednih medijskih portala, ne samo u Srbiji, već i u regionu izašao je u novom izdanju. Predstavljamo vam potpuno novi „Agromedia“ portal u verzijama za desktop, mobilni i tablet, sa nizom unapređenja.

Cenimo vaše vreme i želju da nas čitate

Kreirali smo još pregledniji i funkcionalniji sajt u želji da vam pružimo još bolji sadržaj, olakšamo pronalaženje željenih tema i omogućimo brži dolazak do saznanja o novitetima i tehnologijama savremene poljoprivrede.

Pratimo nove trendove

Atraktivan izgled i koncept sajta urađeni su po prestižnim svetskim standardima web dizajna, a portal je prilagođen svim platformama, operativnim sistemima i uređajima.

Ostajemo dosledni najvišem standardu kvaliteta sadržaja

Iako je sajt redizajniran, neke stvari će ostati iste. I dalje ćemo pravovremeno donositi najnovije informacije o dešavanjima u poljoprivredi iz zemlje, regiona i sveta, bavićemo se precizno i koncizno temama koje vas interesuju, beskompromisno informisati o aktuelnim problemima u agraru, postavljajući nove standarde u komunikaciji sa učesnicima u poljoprivrednoj proizvodnji.

Gradimo i čuvamo poverenje naše publike

Agromedia je vodeća medijska i produkcijska kuća specijalizovana za kreiranje edukativnog i informativnog sadržaja na temu poljoprivrede. Iskustvo preko 18. godina u proizvodnji medijskoj sadržaja, koji su posebno prilagođeni promociji razvoja poljoprivredne industrije, naučilo nas je kako na profesionalni i odgovoran način da pokrivamo širok spektar interesovanja iz svih oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Naša misija je da stalno radimo na unapređenju znanja svih koji se bave agrarom, sa ciljem da vam pomognemo da lakše donosite odluke i napredujete u svakom aspektu bavljenja poljoprivredom. Zato svom snagom idemo napred.

Hvala vam što nas pratite, čitate i volite.


Uživajte u novom „Agromedia“ portalu.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica