Aurea 2018 – u užem izboru 8 projekata

Aurea 2018 – u užem izboru 8 projekata

Poslovni portal „eKapija“ predstavio je finaliste nagrade za investiciju godine u Srbiji, „Aurea 2018“, koja će krajem marta biti dodeljena deseti put zaredom.

Nagrada za investiciju godine AUREA  - © AUREA

U uži izbor ušlo je 8 projekata koji su se najbolje rangirali po 3 kriterijuma: inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal. O izboru laureata odlučiće stručni žiri, a svoj glas mogu dati i posetioci sajta aurea.rs, glasanjem putem interneta koje je počelo danas.

Finalisti nagrade „Aurea 2018“ su: MOTIMOVE – Uređaj za asistenciju pokreta osoba sa hendikepom, Algo Tehnology – Proizvodi na bazi ekstrahovane braon morske alge, Playerhunter – Društvena mreža za fudbalere, KOOZMETIK – Prirodna kozmetika, Solagro – Interaktivne reciklažne prese, Lafarge kuće, Ekofungi – Proizvodnja mešavine organskog dehidratisanog povrća i WIG – Automatizovani sistem za pripremu slanih rastvora.

„U vremenu kada su promene na tržištu sve brže, a konkurencija sve jača i sve više globalna, inovacije postaju svetionik na putu do uspeha. Veliko interesovanje i veliki broj prijava, u jubilarnoj godini priznanja Aurea, pokazuju da su ulaganja u inovativne projekte potrebnija nego ikada. Pozivam sve čitaoce da se upoznaju sa osam inspirativnih priča koje su se plasirale u finale i da se uključe u glasanje“, kaže glavna i odgovorna urednica „eKapije“, Milica Milosavljević.

Glasanje na zvaničnoj stranici nagrade trajaće do 22. marta, dok će konačnu odluku o dobitniku doneti stručni žiri u sastavu: Dejan Erić, profesor Beogradske bankarske akademije, Dušan Tomić, partner u KPMG, Marinko Ukropina, direktor kompanije SGS Beograd, Nataša Kecman, iz Privredne komore Srbije, Vojin Šenk, profesor Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Vladimir Medan, član Odbora direktora Agencije za osiguranje depozita.

eKapija raspisala konkurs za nagradu „Aurea 2018“


Osim glavne nagrade  „Aurea 2018“, „eKapija“ će dodeliti i dva specijalna priznanja: za inovativnost i društvenu korisnost. Ko će od ovogodišnjih finalista poneti prestižno priznanje za investiciju godine biće poznato 28. marta na svečanosti u beogradskom Aeroklubu.

Partner „eKapije“ na projektu „Aurea 2018“ je osiguravajuća kuća COFACE.

Nagradu „Aurea“ poslovni portal „eKapija“ dodeljuje u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održiv razvoj srpske privrede. Direktna korist dobitnicima, ali i svim investicijama koje ulaze u uži izbor za nagradu je promocija, što se dalje materijalizuje kroz bolju vidljivost kod investitora, lakšu komunikaciju sa medijima, bankama, državnom upravom i drugim potencijalnim partnerima. Inicijativa „eKapije“ da nagradom „Aurea“ podrži projekte dobre za održiv razvoj srpske privrede, rezultirala je od 2009. godine širokom medijskom promocijom za više od 90 inovatinih kompanija i pojedinaca.


Za više informacija o nagradi pogledajte aurea.rs.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica