AGROmedia tim vas vodi na 84. Poljoprivredni sajam!

AGROmedia tim vas vodi na 84. Poljoprivredni sajam!

Planirate da sledeće nedelje posetite 84. Međunarodni poljoprivredni sajam, ali još uvek niste kupili karte? Ne morate ništa da brinete, zato što je Agromedia tim za vas pripremio jedno iznenađenje! Naime, za sve verne posetioce našeg portala i društvenih mreža spremili smo 5×2 besplatne ulaznice. Evo kako možete doći do njih!
 

©Agromedia

 

Na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu ove godine 1.500 izlagača iz 60 različitih zemalja predstaviće svoje proizvode i usluge. Posetioce očekuje bogata Izložba poljoprivredne mehanizacije, a pripremaju se i Nacionalna izložba stoke i Izložba organske proizvodnje. Zemlja partner ove godine biće Bosna i Hercegovina. Sajam će se održavati od 13. do 19. maja na Novosadskom sajmu.

Da biste dobili ulaznice za 84. Međunarodni poljoprivredni sajam, potrebno je da ostavite svoje podatke u formularu koji se nalazi ispod teksta. AGROmedia pratioci dobiće priliku da sa sebi dragom osobom sledeće nedelje posete Poljoprivredni sajam u Novom Sadu. Prijave možete slati do petka 12.5.2017. godine u 13 časova. Dobitnici će biti izabrani nausmičnim izborom putem sajta random.org. Oni koji dobiju karte biće obavešteni putem ostavljenih mejl adresa, a biće objavljeni i na našoj Facebook stranici

Pratite nas i srećno! 

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica