Svet poljoprivrede – epizoda 462.

Svet poljoprivrede – epizoda 462.

462. epizoda poljoprivredne emisije “Svet poljoprivrede” donosi vam savet za gajenje paradajza, a vodi vas i na dane polja različitih poljoprivrednih kultura.

 

Ukoliko gajite paradajz zbog vas smo razgovarali sa stručnjakom dr Ivom Đinovićem iz kompanije Superior iz Velike Plane o tome šta je to što MORATE da radite kako biste imali krupne, lepe i sočne plodove tog povrća!

Vodimo vas na tradicionalne Dane polja u Beloj Crkvi koje organizuje kompanija „Agromarket“ iz Kragujevca. Pogledajte kako je bilo!

Od mladog povrtara iz Navalina saznali smo zašto baš babura na njegovom imanju zauzima najveće površine i kako postiže isplativost proizvodnje ove paprike.

A pogledajte i koje su prednosti i karakteristike samohodne prskalice za visoke ratarske kulture i zašto ova mašina može biti odgovarajuća baš za vas!

Kako bismo se još jednom uverili u efikasnost preparata “Bakterije” u paprici posetili smo nekoliko povrtara u Žablju. Pogledajte šta smo od njih saznali.

Naravno, kao i svake nedelje, čekaju vas i izveštaji o kretanju cena na zelenim i stočnim pijacama širom naše zemlje, kao i sa novosadske “Produktne berze”.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica