Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 421.

Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 421.

U 421. epizodi emisije "Svet poljoprivrede" pogledajte kako se gaji bob, gde da kupite sadnice borovnice i kakva je magija utkana u pirotski ćilim!

U 421. epizodi emisije “Svet poljoprivrede” pogledajte kako se gaji bob, gde da kupite sadnice borovnice i kakva je magija utkana u pirotski ćilim!

 

U ovoj epizodi emisije “Svet poljoprivrede” pogledajte šta kažu iskusni ratari koji seju Nikol pšenicu, a naročito ukoliko ste među onima koji još nisu nabavili seme za setvu pšenice.

Sa Nebojšom Đinovićem iz kompanije Superior razgovarali smo o tome zašto je važno naručiti sadnice borovnice za sledeću godinu već ovih dana!

Nastavljamo i priču iz Pirota o čuvenim ćilimima iz tog kraja. Ne propustite priliku da saznate kakvu magijsku moć ima pirotska gugutka!

Dosimo i jednu veoma lepu priču iz okoline Župskog Aleksandrovca. Tamo smo posetili porodicu Ćosić koja vino pravi već generacijama.

U selu Lokošnica, nedaleko od Leskovca, kada dođe jesen sve kuće se kite veoma neobičnim ukrasima. Pogledajte o čemu je reč i uživajte u prelepim kadrovima iz tog kraja.

SAVET: Diplomirani inženjer Vladimir Milutinović ove nedelje govori o bobu – jednoj od retko zastupljenih mahunarki u našim baštama.

Pogledajte i zašto na Produktnoj berzi raste cena kukuruza, a pada cena pšenice.


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica