Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 418.

U novoj epizodi "Sveta poljoprivrede" pogledajte kako protiče berba grožđa u Slankamenu i saznajte kako da vaše krave daju mleko kao evropske.

U novoj epizodi „Sveta poljoprivrede“ pogledajte kako protiče berba grožđa u Slankamenu i saznajte kako da vaše krave daju mleko kao evropske. 


U novoj epizodi emisije „Svet poljoprivrede“ pogledajte kako protiče berba grožđa u Slankamenu i da li je ovogodišnji rod dobar i kvalitetan. 

Pitali smo ratare koji seju pšenicu zašto je sorta Nikol i ove godine njihov izbor.

U selu Striža, nedaleko od Paraćina, struja je uvedena u atar, ali se ne koristi. Pogledajte zašto.

Saznajte zašto je našu zemlju nedavno posetila delegacija iz Čilea i kakvi su utisci njenih predstavnika o Srbiji.

Institut za kukuruz „Zemun polje“ ove nedelje proslavio je svoj 70. rođendan na tradicionalnim „Danima polja“. Mi smo bili tamo. 

Branislav Popović iz Skorenovca dokazao je da naši stočari mogu da idu u korak sa evropskim. Njegove krave daju godišnje čak 9.350 litara mleka. Mi smo ga pitali za recept. 

U Srpskoj Crnji, mestu gde se većina stanovništva bavi poljoprivredom, ugašena je srednja poljoprivredna škola. Razgovarali smo sa nekadašnjim profesorom u toj školi o razlozima za taj apsurd.

Iz Kikinde nam je stigao izveštaj sa manifestacije „Moja bašta“. Pogledajte kako je bilo tamo.

SAVET: Diplomirani inženjer Vladimir Milutinović još jednom govori o pravilnom gajenje kupine. 

Naravno, pratili smo i dešavanja na berzi i kretanje cena poljoprivrednih proizvoda. Pogledajte šta je ove nedelje skuplje, a šta jeftinije na pijacama širom naše zemlje. 

Komentari