Emisija “Svet poljoprivrede” – Epizoda 819.

Emisija “Svet poljoprivrede” – Epizoda 819.

U najnovijoj epizodi “Sveta poljoprivrede” vodimo vas na 90. jubilarni Međunarodni poljoprivredni sajam, zemlja parter ove godine je bila Italija.
Italijanska agencija za spoljnu trgovinu ITA organizavala je štandove i sajamski prostor za 21 italijansku kompaniju i organizovala 2 stručna seminara.
Savetujemo vas kako da se efikasno rešite puževa u bašti, a tu su i aktuelne preporuke za zaštitu kukuruza, jabuke i breskve.
Da li ste znali da usled suše, visokih ali i niskih temperatura, povrtne kulture mogu da pretrepe gubitak prinosa od čak 65%, rešenje je u upotrebi biostimulatora.

U najnovijoj epizodi emisije “Svet poljoprivrede gledaćete:

Dobrodošli u novu epizodu emisije “Svet poljoprivrede”! U ovoj epizodi istražujemo sveže informacije iz poljoprivrednog sveta. Saznajte kako je Međunarodni SAJAM POLJOPRIVREDE ove godine obeležio saradnju sa Italijom. Pratite izveštaje sa Novosadskog sajma, saznajte o cenama povrća i otkrijte inovativna rešenja za zaštitu jabuke, breskve i kukuruza. Upoznajte se sa poslednjim vestima sa poljoprivredne berze i saznajte kakva nas vremenska prognoza očekuje. Emisija “Svet poljoprivrede” je vaš pouzdana izvor informacija, znanja i iskustava, a producirana je u saradnji sa Agromedia – vodećim poljoprivrednim portalom u Srbiji. Ne propustite da se informišete i budite korak ispred! 🌾🌿🚜

 

 

0:00 Najava emisije

01:37 100 godina Međunarodnog SAJMA POLJOPRIVREDE u znaku saradnje sa Italijom

04:05 Izveštaj sa Novosadskog sajama – prvi deo

11:02 Cene povrća 13:10 GALENIKA – zaštita jabuke i breskve


16:49 SADA je pravo vreme EVO kako da EFIKASNO zaštitite KUKURUZ od KOROVA!

19:49 Cene stoke

21:51 Adama ExelGrow – povrće


23:48 Cene voća

25:50 Poljoprivredni sajam: ITALIJA i SRBIJA udruženim snagama za modernizaciju srpske POLJOPRIVREDE!


27:05 Izveštaj sa Novosadskog sajama – drugi deo

36:42 Izveštaj sa novosadske produktne berze

38:49 Vremenska prognoza

 

Poljoprivredna emisija “Svet poljoprivrede” sadrži proverene informacije, znanja i iskustva koje će interesovati svakog poljoprivrednika, i nastaje u produkciji kompanije Agromedia koja proizvodi i sadržaj za najčitaniji poljoprivredni portal www.agromedia.rs

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica