Sa zelenom salatom dobar plasman na tržištu je zagarantovan

Sa zelenom salatom dobar plasman na tržištu je zagarantovan

Zelena salata je kultura koja je jako tražena na tržištu, a pored toga ona se može uzgajati i tokom cele godine. A za jednog ozbiljnog poljoprivrednog proizvođača upravo to je veoma bitno da ima siguran plasman. Kompanija Holland Angro ima široku paletu zelenih salata koje se dobro pokazale na tržištu.

„Ovo su uglavnom letnje salate: zeralda, amalizia, speranzia, onda batavije lirice, garone imamo još jednu nova salata. A što se salata jesen-proleće tiče imamo i quelio. Ovde u našem okruženju se ove salate traže. Glavica bude i do kilograma, a tržište traži takve salate koje kada se spakuju da se napuni korpa i da to lepo izgleda. A još jedan od razloga je i što su otporne na bolesti. Na ukus su fantastične i slatke su. Ove koje su tipu batavie često se služe i za serviranje uz različita jela. Ja sada ne bih mogao da izdvojim nijednu. Nema boljih i lošijih sve su istog kvaliteta samo je reč o terminu proizvodnje“, objašnjava nam povrtar iz Batušnice.

Salata - © Holland Angro

Kako bi proizvodnja salate, ali i ostalog povrća bila stabilna i uspešna, neophodna je stručna pomoć. A stručnjaci iz kompanije Holland Angro su uvek spremni da izađu na teren i pomognu svojim proizvođačima.

„Ta vrsta saradnje sa ovom komapnijom je na prvom mestu. Kad god se javi neki problem odmah stupam s njima u kontakt, ako oni ne mogu da pomognu, onda potražimo drugu osobu, ali uvek uz njihovu pomoć.

Saradnja našeg povrtara sa ovom kompanijom počela je pre punih 20 godina od dana kada je firma osnovana. A traje i danas.

Saradnja sa Holland Angro sa povrćem je započela od 1996. godine to je 20 i nešto godina od prvih dana je započela saradnja. Dokle god ja budem proizvodio povrće biće njihova semena i njihova saradnja će uvek biti prisutna na mojim poljima.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica