Proverite zbog čega se traži kesica više ovog paradajza

Potražnja za semenom paradajza je krenula i bez obzira na sve realne planove uvoznika semena „Konus Glorije“ na samom startu sve prevazišla.

Paradajz Runner - © Konus Glorija

Odlični rezultati u proizvodnji i razmena informacija među proizvođačima uticala je na izuzetno veliku potražnju hibrida paradajza Runner.

U protekloj sezoni u Srbiji rađen je u svim varijantama, počev od rane plasteničke proizvodnje i sadnji u grejane i negrejane objekte u proleće, celogodišnjoj proizvodnji i gajenju kao drugi usev, svuda se pokazao kao dobitna kombinacija.

Zahvaljujući ranostasnosti, dobroj oplodnji i prinosu, kvalitetnim plodovima i izuzetnoj otpornosti na bolesti – na najopasnije bolesti i štetočine, a pogotovo na virus bronzavosti (ToMV / Fol:0,1 / For / Va / Vd / Ff:A-E / On / Ma / Mi / Mj / TSWV) zadovoljio veliki broj proizvođača i sam se preporučio za narednu sezonu.

Paradajz Runner - © Konus Glorija

S tim u vezi uvoznik semena KONUS GLORIJA se potrudila da i ove godine obezbedi visoko kvalitetno seme, visokog procenta klijavosti i energije, kako bi se i u nastupajućoj sezoni naši proizvođači uverili u potencijal ovog hibrida.

Seme paradajza RUNNER F1 možete naći u svim bolje snabdevenim poljoprivrednim apotekama, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati stručni tim Konus Glorije.

Sponzorisani članak

Konus Glorija
Konus Glorija - © Konus Glorija
Ulica: Dobanovačka 52, 11080 Zemun – Beograd
Tel/fax: 011 26 19 676, 011 316 85 19
E-mail: konusglorija@yahoo.com

Komentari