Kreditna podrška po meri poljoprivrednika

Kreditna podrška po meri poljoprivrednika

Direktna Banka ad Kragujevac veliku pažnju poklanja razvoju poljoprivrednog sektora Srbije, osluškuje potrebe tržišta i u skladu sa tim kreira adekvatnu finansijsku podršku uz veoma jednostavnu proceduru prilikom podnošenja zahteva.

Koliko ovakav vid saradnje u kom banka prepoznaje potrebe i kreira ponudu po meri znači klijentima pitali smo poljoprivrednike u okolini Niša.

Krediti su veoma povoljni za nas poljoprivrednike, bilo da se bavimo stočarstvom, povrtarstvom, ratarstvom ili voćarstvom. Uz minimalnu dokumentaciju, brzo i lako možemo doći do sredstava neophodnih za poljoprivrednu proizvodnju“, rekao je Mile Jovanović, poljoprivrednik iz Niša.

Direktna banka na Bostanijadi

Dobar glas se daleko čuje, pa tako poljoprivrednici o povoljnim agro kreditima uglavnom čuju od prvog komšije.

„Komšija mi je preporučio agro kredit Direktne Banke, ušla sam u banku, sa samo par dokumenata podnela sam zahtev i novac mi je bio na računu za tri dana. Taj kredit mi mnogo znači kako bih mogla neometano da nastavim sezonsko poslovanje“, rekla je Dragana Stevčić, poljoprivrednica iz Mekiša.

Mislio je da je marketinški trik, a onda mu je novac za tri dana bio na računu

Direktna Banka je registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima omogućila kratkoročne i dugoročne dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom, za finasiranje obrtnih sredstava i ulaganja u sve poslovne aktivnosti poljoprivrednih gazdinstava, poput ratarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva.

Poljoprivrednici © Direktna banka


“Naši dosadašnji rezultati u segmentu poslovanja sa poljoprivredom govore u prilog personalizovane i kvalitetne ponude koju kontinuirano unapređujemo. Agro krediti Direktne Banke se odobravaju bez depozita i učešća u iznosu do 1.200.000 dinara, a sredstva se mogu iskoristiti za nabavku robe, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga koje poljoprivrednici koriste u proizvodnji. Nominalna kamatna stopa kod kratkoročnih kredita je fiksna i iznosi 0% godišnje, dok je rok otplate od godinu dana moguće prilagoditi sezonskoj prirodi posla i kredit servisirati u vidu mesečnih, tromesečnih ili šestomesečnih rata. Posebna prednost Agro kredita Direktne Banke je brzina odobravanja, tačnije kredit može biti odobren u roku od samo par dana, naravno ukoliko je od strane podnosioca zahteva Banci dostavljena potpuna dokumentacija”, objasnila je Milena Milić, šef ekspoziture Direktne Banke “Dušanov bazar” u Nišu.

Bostanijada u Mekišu © Agromedia

Sve informacije o agro kreditima, kao i ostalim uslugama Direktne Banke, dobićete u bilo kojoj od 35 ekspozitura koje se nalaze širom Srbije, putem Info centra banke +381 11 333 6000 ili internet stranice: www.direktnabanka.rs.


Sagovornici:

Milena Milić, šef ekspoziture Direktne Banke “Dušanov bazar” u Nišu


Mile Jovanović, poljoprivrednik iz okoline Niša

Dragana Stevčić, poljoprivrednica iz Mekiša

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica