MAŠINA za obradu zemljišta s kojom ćete UŠTEDETI i vreme i novac

MAŠINA za obradu zemljišta s kojom ćete UŠTEDETI i vreme i novac

Ukoliko se ozbiljno bavite poljoprivredom, ili planirate u budućnosti da uložite u poljoprivredu i od tog posla živite, potrebno je da uložite sredstva u novu mehanizaciju. Nove tehnologije donele su nam nove mašine koje vam mogu mnogo olakšati posao, jer u jednom prohodu odrađuju dve ili više radnji, koje ste nekada morali svaku radnju zasebno sa različitim mašinama.

gruber-masina[/watermark_image]

Nove mašine su skuplje, ali na duže staze mogu vam smanjiti troškove goriva, poboljšati rad i uštedeti vreme. U ovom tekstu predstavljamo vam priključnu mašinu za obradu zemljišta koju nazivamo Gruber.

GRUBER – Poljoprivredna mašina

Gruber predstavlja tehnološku revoluciju u obradi zemlje jer zamenjuje veći broj različitih mašina. Koristi se za redukovanu obradu zemljišta, zamenjuje dve operacije oranje i tanjiranje, znatno umanjuje troškove ali i obezbeđuje savršene uslove za nicanje i zdrav razvoj useva.

Podešavanjem se može postići željena dubina prosecanja zemlje bez prevrtanja, a precizno održavanje radne dubine obezbedjuje da ispalo seme ne dospeva u previše duboke slojeve zemljišta i da ravnomerno niče.

Optimalna konstrukcija grubera obezbeđuje rad bez zagušenja, veoma dobro mrvljenje zemlje i savršeno mešanje žetvenih ostataka. Dobrim mešanjem zemljišta dublji slojevi postaju prohodni kako za vodu tako i za korene. Mogućnost zadržavanja vode je povećana posle ovakve obrade zemljišta.

[related_post id=1]

Domaća proizvodnja mašina nemačkog kvaliteta

Kao jedan od najboljih proizvođača poljoprivrednih mašina, preporučujemo kupovinu grubera kompanije Huđik. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala po ugledu na najsavremenije mašine svetskih proizvođača. Sastavljen je od više delova i poseduje mogućnost različitog podešavanja.

Huđik Gruber proizvodi se od najkvalitetnijih materijala nemačkog porekla. Radna tela su originalna, poznatog nemačkog proizvođača, proizvedena od izuzetno kvalitetnog čelika, kao i odgovarajućeg oblika za optimalni radni učinak, kvalitet obrade zemljišta i dug radni vek. Ram je proizveden od najkvalitetnijeg nemačkog čelika, izuzetno jake konstrukcije.

Diskovi su u obliku propelera, opciono se mogu naručiti i puni diskovi. Propeleri su proizvedeni od Bor Manganskog čelika, oblikovani u hladnom stanju i okaljeni što garantuje pouzdanost i dug radni vek. Glavčine diskova su vrhunskog kvaliteta, ležajevi poseduju kasetno zaptivanje tako da ne zahtevaju nikakvo održavanje a produžen je i radni vek ležajeva.

Podešavanje radne dubine se vrši pomoću hidraulike iz kabine traktora. Dubina rada se očitava na velikom pokazivaču. Korigovanje dubine je moguće vršiti i u toku rada, bez zaustavljanja.

Prednosti HUĐIK Grubera

  • Veoma fino prodiranje u zemljište i odlično mrvljenje zbog malog razmaka izmedju radnih organa (cca. 30 cm) čime je obezbeđena savršena obrada po celoj površini u svakoj dubini rada.
  • Kompaktna konstrukcija minimalizuje potrebu za podiznom silom traktora.
  • Osiguranje od preopterećenja/kamenja sa vijkom na smicanje
  • Razmak između greda od 88 cm i visina rama od 80 cm obezbeđuju da nema zagušenja tokom rada.
  • Lako promenljiva krilca – isporučuje se sa serijskim od 340 mm sa mogućnošću naknadnog naručivanja u drugim dimenzijama. Mogućnost rada i bez krilaca u najtežim uslovima.
  • Valjak sa konusnim prstenovima Ø 550 mm pravilno pritiska i zatvara zemljište te omogućuje izvanredno sabijanje i savršeno ravnanje što pogoduje razlaganju biljnih ostataka i sprecava neželjeno isparavanje vlage.
  • Najbolji rezultat rada – savršeno mešanje, fino mrvljenje, ravnomerno ravnanje i na najtežim terenima.

Ponuda HUĐIK GRUBERA

Ako ste spremni da uložite sredstva u mašinu koja će vam se višestruko isplatiti vremenom i doneti više vremena, uložite ih u HUĐIK Gruber. Sve mašine firme Huđik, su razvijene u saradnji sa Fakultetom Tehničkih nauka iz Novog Sada, sa kojim imaju ugovor o poslovnoj tehničkoj saradnji.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o samoj mašini, želite da se informišete o načinu poručivanja i cenovniku, možete nas pozvati telefonom ili kontaktirati putem email-a. Takođe, na našem shop-u pogledajte ponudu svih mašina i dodatnih delova, a tu su i infomacije o prodajnim mestima na kojima možete videti mašine.

Pratite nas

PODELITE VEST

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica

Izdvajamo

Prethodna
Sledeći

Povezane vesti

Najčitanije vesti

×

Prijavite se na newsletter

Saznajte prvi sve aktuelnosti