Ovo su gume koje omogućavaju veću uštedu goriva mehanizacije i veću produktivnost

Ovo su gume koje omogućavaju veću uštedu goriva mehanizacije i veću produktivnost

Pre nego što upalite traktor ili neku drugu poljoprivrednu mašinu i krenete sa radovima na svojoj parceli, morate biti sigurni da su vaše gume dobre i funkcionalne. Pneumatici su jedan od ključnih delova poljoprivredne mehanizacije i zato je važan njihov pravilan odabir pre upravljanja istom i obavljanja poljoprivrednih poslova.

HC 3000R_KumnFoto: Mitas

HC 3000 R gume imaju tehnologiju izraženog savijanja i zaobljena ramena

Mitas je deo Trelleborg Group, i jedan od evropskih vodećih brendova pneumatika za poljoprivredne mašine, građevinska vozila, opremu za rukovanje materijalima, motocikle i druge specijalizovane mašine.

Mitas HC (High Capacity) je proširio svoj asortiman radijalnih pneumatika sa novim modelom guma HC 3000 R. Pored najvećeg pneumatika VF 1000/65R32 CFO, Mitas HC se može pohvaliti da HC 3000 R gume poseduju tehnologiju izraženog savijanja (Very High Flexion – VF) i zaobljena ramena, što je naznačeno oznakom R u nazivu.

HC 3000 R gume sa novom šarom koja ne oštećuje zemljište

Za razliku od ostalih Mitas HC pneumatika koji se primarno koriste za kombinovane kombajne, nova HC 3000 R guma je napravljena za samohodne cisterne za mulj.

„Ovaj novi pneumatik smo napravili zbog velike tržišne potražnje za gumama za cisterne za mulj sa velikom nosivošću, i opremili smo ih novom šarom koja ne oštećuje zemljište“, objasnio je Pavel Kott, menadžer proizvoda za Mitas poljoprivredne pneumatike.

Velika nosivost i nežno rukovanje zemljištem, naročito na poljima ili travnjacima, predstavljaju glavne prednosti HC 3000 R guma, koje imaju novi dizajn zaobljenih ramena i fleksibilne stranice ojačane VF kontrukcijom.

HC 3000 R gume imaju kapacitet nosivosti 40 posto veći od standardnih guma

Zahvaljujući inovatnivnoj nosećoj konstrukciji, gume imaju kapacitet nosivosti koji je za 40 posto veći od standardnih guma bez obzira na brzinu, što čini HC 3000 R odličnim za ciklične terenske radove tokom kojih se opterećenje mašine često menja.

Kako se gume mogu koristiti sa nižim pritiskom naduvavanja, HC 3000 R pneumatici imaju i odličnu vuču i smanjeno klizanje, što omogućava veću uštedu goriva i veću produktivnost.

„Ove karakteristike su značajne iz ugla ekonomičnosti i u smislu smanjivanja negativnog uticaja na životnu sredinu“, dodao je Kott.


Na 88. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji se održava od 18. do  24. septembra posetioci će moći da vide neke od najvećih Mitas pneumatika za traktore i druge poljoprivredne mašine iz njihove ponude, izrađene po najnovijoj tehnologiji i svetskim standardima.

Za više informacija o Mitas HC 3000 R pneumaticima posetite link.

Korisnici mogu pronaći najbližeg prodavca Mitas proizvoda na linku.


HC 3000RFoto: Mitas

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica