Krastavac salatar poskupeo na svim pijacama | Cene Povrća

Krastavac salatar poskupeo na svim pijacama | Cene Povrća

Krastavac salatar poskupeo i na kvantašu i za zelenim pijacama. Ostale cene povrća su se kretale u zavisnosti od ponude i tražnje.

Na kvantašu u Beogradu još uvek je dobra ponuda povrtarskih kultura na prodajnim punktovima. Prodaja proizvoda bila je prosečna. Jeftiniji su bili boranija, kelj pupčar, krastavac kornišon, mladi crni luk, paškanat, peršun korenaš, praziluk i zelen. Za razliku od njih više su bile cene krastavca salatara, brokoli, paprike šilje, tikvice i zelene salate u odnosu na prethodni period.

Na kvantaškoj pijaci u Leskovcu zabeležili pad cene celera. Skuplji su bili krastavac salatar i tikvice.

Na zelenoj pijaci u Leskovcu skuplji su bili krastavac kornišon, krastavac salatar i tikvice. Niža je bila cena rotkvice.

Na zelenoj pijaci u Loznici, jeftinji su bili šarena boranija, paprika šilja, paprika babura i paškanat. Evidentiran je rast cena kupusa, blitve i karfiola.

Na zelenoj pijaci u Vranju zabeležen je rast cena celera, krastavca salatara, belog luka i tikvice. Jeftiniji su bili cvekla, karfiol, peršun lišćar i praziluk.

Na pijačnim tezgama u Pančevu, skuplji su u odnosu na prethodni period bili krastavac salatar, beli luk, paprike, tikvice, zelena salata i šargarepa. Za razliku od njih niže su bile cene blitve, brokoli, karfiola, ljute paprike i belog pasulja.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica