Saveti za poljoprivrednike: Kako najlakše do potrebnih sredstava

Saveti za poljoprivrednike: Kako najlakše do potrebnih sredstava

Uspešno bavljenje poljoprivredom zahteva ulaganja za koja nije uvek lako prikupiti i izdvojiti finansijska sredstva. Retki su poljoprivrednici koji planirane investicije mogu finansirati sopstvenim novcem, pa uzimanje kredita u banci predstavlja najlogičnije rešenje. Važno je samo izabrati pravi kredit uz povoljne uslove.

Agro krediti - © Direktina banka 

Kako su krediti namenjeni kupovini nove opreme, mašina i poljoprivrednog zemljišta najtraženiji među poljoprivrednicima, sigurno će ih obradovati vest da je Direktna Banka nedavno obogatila svoju ponudu uvođenjem Agro kredita za osnovna sredstva. Ovi krediti namenjeni su za kupovinu višegodišnjih zasada, kupovinu ili proširenje osnovnog stada, kupovinu, izgradnju ili adaptaciju poljoprivrednih objekata i slično. Posebnu pogodnost predstavlja mogućnost izbora grejs perioda od 3 ili 6 meseci, koji je uključen u ukupan period otplate, kod kredita za izgradnju, adaptaciju ili kupovinu višegodišnjih zasada sa mesečnim i tromesečnim anuitetima.

Za one kojima je novac potreban za nabavku semena, sadnica, đubriva, stočne hrane i ostalih sredstava za svakodnevne aktivnosti, Direktna Banka u ponudi ima i kratkoročne i dugoročne dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom, za finansiranje obrtnih sredstava i ulaganja u sve poslovne aktivnosti agrarnih domaćinstava, poput ratarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva.

Agro krediti - © Direktina banka

Odgovarajući na specifične potrebe poljoprivrednika, Direktna Banka je omogućila da se Agro krediti servisiraju u vidu mesečnih, tromesečnih ili šestomesečnih rata, u zavisnosti od vrste delatnosti kojom se registrovano poljoprivredno gazdinstvo bavi. Vlasnicima gazdinstava Banka je izašla u susret i maksimalnim pojednostavljenjem procesa podnošenja zahteva i odobravanja kredita koji najčešće iznosi samo nekoliko dana po dostavljanju potrebne dokumentacije.

Povoljni Agro krediti Direktne Banke dostupni su tokom cele godine svim zainteresovanim poljoprivrednicima koji dodatne informacije mogu potražiti u bilo kojoj od 47 ekspozitura Banke širom Srbije.

Sponzorisani članak

Direktna Banka
Adresa: Bulevar kraljice Marije 54B, 34000 Kragujevac
Tel: 011/333-60-00
Web adresa: www.direktnabanka.rs

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica