Radnici kraljevačke čistoće uređuju sela i gradove

Radnici kraljevačke čistoće uređuju sela i gradove

Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ u Kraljevu iz meseca u mesec povećava broj sela iz kojih odvozi otpad na glavnu gradsku deponiju. Kraljevački komunalci uvek se odazivaju na pozive predsednika mesnih zajednica i meštana da blagovremeno očiste divlje deponije i druga neuređena odlagališta smeća koje stvaraju neodgovorni pojedinci ali i pojedine firme.

Čišćenje deponija u Kraljevu - © Milanko Danilović/Agromedia

U par navrata naš portal je pisao o tužnoj sudbini Bogutovačke Banjejednom od naših najpoznatijih banjskih lečilišta.Od kako je pre pet godina uveden stečaj u Prirodno lečilište i odmaralište „Mataruška i Bogutovačka Banja“, koje je decenijama objedinjavalo rad istoimenih banja, Bogutovačka Banja je zvanično zatvorena. Međutim, zahvaljujući meštanima koji sami uređuju parkovske površine i čiste kupatilo od početka proleća do kasne jeseni banja je puna gostiju.

Odlična saradnja sa Elektrodistribucijom Kraljevo, Vodovodom i JKP Čistoća omogućava održvanje komunalnih funkcija u ovom mestu smeštenom na obrocima planine Troglav i dolini reke Lopatnice.

Čišćenje deponija u Kraljevu - © Milanko Danilović/Agromedia

Ovih dana radnici Komunalnog preduzeća Čistoća Kraljevo očistili su nekoliko deponija na ulazu u Bogutovačku Banju a tokom sledeće nedelje biće zamenjeni i stari kontejneri.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica