PREMAŠIO SVA OČEKIVANJA – Poljoprivredni sajam posetilo preko 100 hiljada ljudi

PREMAŠIO SVA OČEKIVANJA – Poljoprivredni sajam posetilo preko 100 hiljada ljudi

Tokom protekle nedelje na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu nastupilo 1.100 izlagača iz Srbije i još 21 zemlje. Za ovih sedam dana organizovano je 9 kolektivnih izložbi, prodaja je premašila sva očekivanja, a sajam je videlo više od 140.000 posetilaca.

Najveća priredba Novosadskog sajma, 89. Međunarodni poljoprivredni sajam, održana je u standardnom prolećnom terminu, od 21. do 27. maja. Zadržala je tradicionalni format koji je izlagačima pružio priliku da se predstave u zatvorenom i na otvorenom prostoru najstarije sajamske kuće u ovom delu Evrope.

Okupio je 1.100 izlagača iz Srbije i 21 zemlje (Mađarske, Italije, Češke, Holandije, Španije, Turske, Indonezije, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije, Danske, Rumunije, Poljske, Bugarske, BiH, Crne Gore, Austrije, Maroka, Kube, Belgije i Angole.) Među njima su i one koje su prvi put nastupile na Poljoprivrednom sajmu Kuba, Angola, Maroko. Kolektivne izložbe su organizovali Mađarska, Češka, Italija, Holandija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Španija i Indonezija, a premijerno je objedinjeno nastupio i Maroko.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica