Održava se 18. Zimski seminar farmera na Tari

Održava se 18. Zimski seminar farmera na Tari

Ove godine osamnaesti put po redu biće održan Zimski seminar farmera na Tari u organizaciji Kluba 100P Plus. Tradicionalno seminar će biti organizovan na Tari u hotelima “Omorika, Javor” i “Beli bor” od 22. do 28. januara.

planina sa snegom

Svi učesnici seminara moći će da dobiju neka nova saznanja iz poljoprivredne struke i nauke, upoznaju se sa agrarnom politikom i načinom funkcionisanja IPARD programa.

Pored toga svi prisutni mogu da se upoznaju i sa ponudom različitih firmi i to kada je reč o mehanizaciji i opreme, mineralna đubriva, pesticidi, seme, gorivo i mazivo, bankarski krediti, osiguranje useva, stoke…

Zimski seminar farmera je prilika da se poljoprivrednici druže, razmene iskustva i dobiju adekvatne odgovore na postavljena pitanja.

Od samog početka održavanja Seminar se pokazao posebno značajnim za umrežavanje mladih poljoprivrednika, koji kroz novostečena znanja i kontakte značajno razvijaju svoje gazdinstvo i smanjuju/optimizuju troškove proizvodnje.

Predstavnici ministarstva poljoprivrede i pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu svake godine aktivno učestvuju u radu seminara. Predavači na Seminaru su eminentni stručnjaci iz oblasti poljoprivrede.

Agenda-2023

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica