Od ideje do realizacije – Kako do 100.000 evra za pokretanje biznisa na gazdinstvu?

Od ideje do realizacije – Kako do 100.000 evra za pokretanje biznisa na gazdinstvu?

Imate dobru ideju i želite da pokrenete neki porodični biznis na svom poljoprivrednom gazdinstvu? Nije važno da li je to prerada suhomesnatih proizvoda ili proizvodnja lekovitog bilja, prava pomoć u realizaciji bila bi dobar vetar u leđa.

krastavci u kutiji

Mnogim poljoprivrednim proizvođačima poznato je da postoji veliki broj oblasti i prilika da pokrenu sopstveni agrobiznis. Put od hobija do unosnog biznisa nije lak, za koju god proizvodnju ili preradu da se odlučite.

Međutim, uz kvalitetnu ideju i upornost mnogima je to pošlo za rukom. Ipak, da bi jedna ideja prerasla u profitabilan posao, potrebna su početna ulaganja, odnosno finansijska pomoć za sve što je potrebno.

Dakle, ako imate kreativnu, originalnu i dobro razrađenu ideju vi ste uradili pola posla, jedino što vam preostaje je da dođete do početnog kapitala. Zato je baš ovo je prilika da se prijavite za najnoviji konkurs, koji organizuje NLB Grupa.

U sklopu konkursa #OkvirPodrške biće podržane tri najbolje regionalne ideje za održivo poslovanje sa ukupnim iznosom od 100.000 evra.

Ovo je regionalni projekat koji se sprovodi već treću godinu zaredom na odabranim tržištima Jugoistočne Evrope, na kojima posluje NLB Grupa.

Kao i prethodnih godina, pravo učešća imaju pravna lica, preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća i gazdinstva, bez obzira na vrstu delatnosti. Sve što bi zainteresovani trebalo da urade, kako bi se prijavili jeste da, najkasnije do 22. oktobra na sajtu NLB Komercijalne banke (www.nlbkb.rs/okvir) popune jednostavan onlajn formular i u nekoliko rečenica predoče ideju o unapređenju svog poslovanja na održiv način.

Po zatvaranju Konkursa, lokalna komisija će najpre odabrati 10 najboljih održivih ideja malih biznisa iz Srbije, koji će se direktno plasirati u veliko regionalno finale, u kom će se u trci za tri prve nagrade naći ukupno 60 održivih ideja, odnosno 60 malih biznisa sa sedam tržišta na kojima NLB Grupa posluje.


Zbog toga, ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje i ostvarite rast na održiv način – posetite sajt NLB Komercijalne banke već danas i uokvirite svoju ideju pravom podrškom!

I požurite, jer je ostalo još samo 4 dana za konkurisanje.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica