Konus Glorija – Sve što je potrebno za uspešnu poljoprivrednu proizvodnju

Konus Glorija – Sve što je potrebno za uspešnu poljoprivrednu proizvodnju

Poljoprivredni proizvođači često imaju nedoumice kada je reč o izboru dobrog semena, pravilnoj prihrani ili o načinu zaštite biljnih kultura. Veliki prinosi i kvalitetan krajnji proizvod znače odličan prihod. Mi vam olakšavamo pripremu za prolećnu setvu i upoznajemo vas sa proizvodima kompanije Konus Glorija.
 

 Kompanija Konus Glorija nastala je 1993. godine u Zemunu - © Konus Glorija

Konus Glorija poljoprivrednim proizvođačima nudi mogućnost da istovremeno odaberu dobro seme i odgovarajuće đubrivo za prihranu biljaka.

Na domaćem tržištu uspešno posluje od 1993. godine, a kao porodična kompanija neguje prave vrednosti i brine o korisnicima proizvoda. Njihov tim stručnjaka vas može posavetovati kako da unapredite poljoprivrednu proizvodnju i postignete dobar kvalitet proizvoda.

Neki od najboljih svetskih hibrida povrća koje Konus Glorija koje ima u svojoj ponudi popularni su već 25 godina kako kod tržišnih proizvođača, tako i kod proizvođača hobista.
 

Glavna delatnost Konus Glorije je odabir najboljih svetskih hibrida povrća - © Konus Glorija

Od 2012. godine Konus Glorija odlučila je da u saradnji sa svojim partnerima iz Španije i Južne Koreje pokrene projekat selekcije paprike za region Balkana. Na svom oglednom polju u Sremu ta kompanija intenzivno radi na novim selekcijama, a 2015. godine je i registrovala tri sorte paprike pod robnom markom „Sementes“.

Robna marka „Sementes“ obuhvata različite hibride i sorte povrtarskih kultura iz zemalja u kojima Konus Glorija ima svoje partnere. Kompanija od svojih partnera, odnosno selekcionera i proizvođača semena povrća, otkupljuje odabrane hibride i sorte te biljne vrste i pakuje ih pod svojim imenom

Više informacija o različitim semenskim proizvodima ove kompanije možete pogledati na sajtu Sementes.
 


Konus Glorija brine i o kvalitetu đubriva koje poljoprivrednici mogu da koriste - © Konus Glorija

Konus Glorija poljoprivrednicima može da ponudi i kvalitetna sredstva za prihranu biljaka, pa je tako u svoju paletu proizvoda uvrstila i Puccioni đubriva. Karakteristika tih đubriva je visoka rastvorljivost različitih komponenti koje ulaze u njihov sastav, potpuna pristupačnost i usvojivost od strane biljaka.

Rastvor tih đubriva uvek ima kiselu pH vrednost i doprinosi da se fosfor i mikroelementi lako usvajaju. Načine upotrebe i podatke o sastavu đubriva možete pogledati na sajtu Sementes.
 


Konus Glorija ostvarila je izuzetnu saradnju sa priznatim svetskim kompanijama - © Konus Glorija

Kompanija ima i tim stručnjaka koji poljoprivrednim proizvođačima pomaže na terenu, na taj način im omogućava da postignu što bolji kvalitet proizvoda. Sve informacije i brojeve telefona tima za stručnu podršku u kompaniji Konus Glorija možete pronaći u katalogu proizvoda Konus Glorija.


Konus Glorija je tokom svog dugogodišnjeg poslovanja ostvarila izuzetnu saradnju sa priznatim svetskim kompanijama kao što su: Clause, Puccioni, John Deere, Harris Moran i mnoge druge.

Više informacija o proizvodima ove kompanije možete naći u katalogu proizvoda Konus Glorije:

PDF ikonica  KATALOG PROIZVODA
KONUS GLORIJA.PDF
   


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica