Crédit Agricole banka na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Crédit Agricole banka na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Crédit Agricole banka i ove godine učestvuje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji će biti održan od 21. do 27. maja 2022. godine. Ove godine u fokusu ponude CAS su mladi poljoprivrednici.

ispis: vreme je za novu generaciju i mala fotografija oca i sina

Na štandu Crédit Agricole banke u Hali 1 Novosadskog sajma posetioci će moći da se upoznaju sa kompletnom ponudom Banke, ali i specijalnim proizvodima, sajamskim uslovima i pogodnostima za agrobiznis koje je Banka pripremila, a koje se ove godine odnose na finansiranje mehanizacije. Pored toga, mladi farmeri, nosioci registrovanog gazdinstva, mlađi od 40 godina, imaju dodatnu pogodnost – ukoliko otvore račun u Crédit Agricole banci do 30.6. 2022. godine, dobiće besplatno održavanje agro paket računa, prvih godinu dana.

“Prioritet Crédit Agricole, kao banke koja ima 20% tržišnog učešća u finansiranju poljoprivrednih gazdinstava i koja prati kompletan lanac poljoprivredne proizvodnje, od farmera, prehrambene industrije, dobavljača opreme i repromaterijala, je da podrži svoje klijente i u ovim izazovnim vremenima. Ponosni smo na jedinstven pristup ovom tržišnom segmentu izgrađen prethodnih godina, baziran, pre svega, na izuzetno dobrom poznavanju tržišta i bliskom odnosu sa našim klijentima. Ove godine u fokusu su nam mladi poljoprivrednici i kreirali smo specijalne uslove baš za njih sa željom da im pružimo kompletnu podršku i pomoć kako bi imali sve uslove da unaprede svoju proizvodnju, jer oni su budućnost poljoprivrede”, ističe Jelena Pavlović, član Izvršnog odbora Crédit Agricole banke, odgovorna za korporativnu i agro diviziju.

Specijalna ponuda CAS traje do 30. 6. 2022. godine.

Crédit Agricole banka više od 10 godina zaredom učestvuje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Prioritet CAS je izvrsnost u radu sa klijentima što znači pružanje najbolje moguće usluge za više od 18.500 poljoprivrednih domaćinstava, malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i podršku srpskoj ekonomiji, posebno u poljoprivrednom sektoru koji je jedan od njenih stubova rasta.

Credit Agricole

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica