Mislio je da je marketinški trik, a onda mu je novac za tri dana bio na računu

Mislio je da je marketinški trik, a onda mu je novac za tri dana bio na računu

Jovan Stefanović iz Pavlovaca kod Rume, kada je pročitao vest da Direktna Banka odobrava povoljne Agro kredite poljoprivrednicima, nije čekao ni časa, posetio je najbližu filijalu da se i sam u to uveri.

„Želeo sam da proverim, da vidim da li je to marketinški trik, ili je zaista tako“, započeo je priču o svom iskustvu sa Direktnom Bankom Stefanović.

Više nije bilo dileme, podigao je kredit u iznosu od 500.000 dinara na 18. meseci.

Jovan Stefanović © Agromedia

„Kada su mi rekli kolika je kamata, ja sam zapravo u trenutku odlučio da taj kredit uzimam. Moram da istaknem da kvalitet Direktne Banke čine ljudi koji u njoj rade, oni su precizni i tačni. Tri papira su bila dovoljna da dobijem kredit, taj novac ću iskoristiti za podizanje novog ovčarnika, svinja… Preporučio bih svima kojima su potrebna sredstva da se obrate Direktnoj Banci“, rekao je vidno zadovoljan Jovan Stefanović.

Agro krediti – prečica do poljoprivredne proizvodnje

Agro krediti Direktne Banke namenjeni su registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije Republike Srbije.

Svetlana Lukić © Agromedia

„Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da je Direktna Banka prepoznala strateški značaj Vojvodine što se tiče poljoprivredne proizvodnje i proizvođača, mi smo prisutni sa svojom ponudom u svim većim gradovima. Klijenti su iznenađeni našom ponudom i kada podnesu zahtev, ukoliko bude odobren, novac dobiju zaista za tri dana“, objasnila je Svetlana Lukić iz Direktne Banke.


Povoljni Agro krediti Direktne Banke dostupni su u toku cele godine svim zainteresovanim poljoprivrednicima.

Sagovornici:

Jovan Stefanović, Pavlovci


Svetlana Lukić, Direktna Banka

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica