Uz savet zaštitara do dugogodišnjeg uspeha – iskustvo korisnika proizvoda Galenika Fitofarmacije

Uz savet zaštitara do dugogodišnjeg uspeha – iskustvo korisnika proizvoda Galenika Fitofarmacije

Ne postoji bolja preporuka od zadovoljnih korisnika, pa smo pitali one koji preparate kompanije Galenika Fitofarmacija zapravo koriste kakva su im iskustva, ne samo u domenu samih preparata, već i u domenu saradnje sa stručnjacima čiji saveti im pomažu da ostvaruju uspeh godinama.

Da li je značajna stručna pomoć koja dolazi iz ove kompanije?

Galenika je tu sa veoma velikim stručnim timom podrške za sve reone i regione Srbije, tako i kod nas u centralnoj Šumadiji. Imamo svog zastupnika koji na vreme dolazi, obilazi voćnjake, daje preporuke, šalje preporuke i preko mobilne telefona, tako da smo tu veoma zahvalni na toj saradnji.

GALENIKA Miloš Stevanović

Kakva je računica na kraju godine?

GALENIKA Miloš Stevanović voćnjak

U svojoj toj priči sad ne možemo da svodimo olovku i crtu, ali opet nekako moramo. Sve je poskupelo, poskupeli su inputi, znači gorivo je poskupelo, hemija tu polako standardno diže svoju cenu, ali saradnjom sa galenikom da tu nema lutanja, traganja, tamo ovamo, neki drugi firmi cene gore dole. Kad je ta jedna kompletna ozbiljna firma uz nas, onda tu ima nekog plusa bude kad je loša godina, a kad sačuva kad Bog da rodnu godinu, kad rodi i kad tom zaštitimo adekvatno sa svojim zaštitarima, sa Galenikom, onda bude pristojni plus na kraj godine.

 

Da li biste drugima preporučili Galeniku?

GALENIKA Miloš Stevanović VINČA TOPOLA

Preporučio bih Galeniku i njihove stručnjake jer su ljudi korektni. Znači nema tu neke prevare, obmane, da kažu da nešto treba da se prska, a ne treba ili da se desi da se neke doze dupliraju.


Galenika je uvek tu znači kad treba, treba, ne žali se, a kad ne treba, što kaže, polako se prikoči. Jer treba sačuvati i džep i finansije i sve ne treba pucati u prazno, čak ni u zaštiti bilja. Galenika nikad tu ne omane i njihovi stručnjaci vrlo lepo i korektno objasne i sve odrade.

Galenika Fitofarmacija

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica