BASAGRAN® – Rešenje bez kojeg se ne može

BASAGRAN® – Rešenje bez kojeg se ne može

Pred nama je setva soje. Jedna od najvažnijih mera u zaštiti ovog useva je suzbijanje korova. Uprkos činjenici da na tržištu postoji relativno veliki broj herbicida koji su registrovani za ovu namenu, proizvođači se iz sezone u sezonu susreću sa sve većim izazovima. Pojačana otpornost pojedinih korova, nedovoljno padavina za aktivaciju zemljišnih preparata, pojava fitotoksije nakon primene herbicida u ranim fazama razvoja soje samo su neki od njih.

mlade biljke soje

Kako u svetu, tako i kod nas, kompanija BASF je poznata kao lider u razvoju tehnologija koje čine osnovu sigurne i efikasne zaštite soje od korova.

Jedan od vodećih preparata u ovom segmentu je herbicid BASAGRAN® koji je stvoren pre gotovo pola veka. Višegodisnja iskustva iz prakse su potvrdila da je BASAGRAN® nezamenljiva karika u zaštiti soje.

Zbog širenja rezistentnih korovskih vrsta poput ambrozije ili štira, primena herbicida BASAGRAN® danas je postala važnija nego ikad.

Pored toga, BASAGRAN® ima veoma važnu ulogu i u suzbijanju velikog broja širokolisnih korova poput tatule, palamide, dvornika, čička i drugih.

BASAGRAN® je kontaktni herbicid sa izuzetno brzim delovanjem, savršeno formulisan, efikasan, selektivan i pre svega originalan BASF preparat.

Od ove sezone, u okviru naše specijalne promotivne akcije, BASAGRAN® će biti u ponudi po NOVOJ, SNIŽENOJ ceni.

Sada je idealna prilika da u soji primenite rešenje koje je ORIGINALNO, PROVERENO i ISPLATIVO.


Sponzorisan članak, BASF

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica