100% bez plamenjače, tripsa i grinja kod PAPRIKA? Nenad Milošević iz Paraćina ZNA KAKO!

100% bez plamenjače, tripsa i grinja kod PAPRIKA? Nenad Milošević iz Paraćina ZNA KAKO!

Nenad Milošević iz Drenovca kod Paraćina bavi se uzgojem paprika, ali i ostalog povrća i voća. On vrlo dobro zna da su insekti, grinje i trips veliki problem. Međutim, uz podršku stručnog tima iz kompanije Galenika Fitofarmacija, uspeo je da se otarasi ovih NAPASTI.

Bakteriozna plamenjača je vrlo uporna i teška za suzbijanje, pa ne čudi što je Nenad Popović bio zabrinut ali i iznenađen kada se pojavila nakon presađivanja paprika. Međutim, kako sam kaže, uspeo je bez problema da je suzbije korišćenjem preparata kompanije Galenika Fitofarmacija – Fertigal Cu Bactoclean.

Presađivanje paprika

Pored plamenjače, veliki problem uzgajivačima paprike predstavljaju i grinje. Zadovoljan učinkom preparata Bactoclean, Nenad je probao još jedan proizvod istog proizvođača, pa sada sa sigurnošću može da preporuči insekticid Uranus, pomoću kojeg je u potpunosti rešio problem sa grinjama.

Za ostale insekte mu se kao najefikasniji pokazao Talent, pa kako sam kaže ,,trenutno nema problema, ni insekata, ni grinja, ni tripsa”.

Što se tiče alternarie, Nenad je već dugo uspešno rešava Vokalom i Sekvencom.

Paprike

Osim što je prezadovoljan preparatima kompanije Galenika Fitofarmacija, Nenad Popović ističe i veoma povoljne cene. Kako sam kaže, ,,svaki dinar koji uštedimo u poljoprivredi valja za nas”.


Za stručni tim kompanije ima samo reči hvale: ,,Svi koji rade u Galenici Fitofarmacija su toliko prijatni; svaki poziv, svaki razgovor je toliko prijatan i ove objašnjavaju do tančina, tako da samo primeniti njihove savete i 99% je uspeh zagarantovan”.

Pošto ,,ne menja tim koji pobeđuje”, Nenad je zainteresovan za sve nove proizvode koje Galenika Fitofarmacija izbaci na tržište. Tako je probao i preperat Magnetic u paradajzu i bostanu, što ga je poštedelo muka sa plamenjačom.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica