Kako da uvek imate najbolju pšenicu u ataru?

Kako da uvek imate najbolju pšenicu u ataru?

Slavko Durdov, proizvođač iz Gradine u Hrvatskoj gaji pšenicu, soju, uljanu repicu i kukuruz na površini od 59 hektara. Ovaj ozbiljni proizvođač je iz godine u godinu sve zadovoljniji svojim prinosima, a sve to zahvaljujući preparatima koje je koristio.

 

Slavko je od plodne ali neobrađene crne zemlje napravio zavidne prinose kojima se danas ponosi. Zajedno sa svojim sinovima najpre su zatrli žetvene ostatake tanjiračom i obavili sve tretmane i rešili se korova na parceli. Međutim kako bi poboljšao zemljište, a kasnije i podstakao veći porast ovih kultura on je koristio preparate kompanije Biofor System. 

„Mnogi mi nisu verovli kad sam im rekao da to koristim. Za njih to bila sveta vodica u koju nisu verovali. Ja sam im govorio videćte od ovog boljeg nema. Jer ovo mesto se zove Lučina vrba što znači da su nekada bile vrbe i da je potrebno malo poboljšati i promeniti sastav zemljišta da bi uspele sve ove ratarske kuklture koje ja sad gajim. sad svi kad prođu i pogledaju, kažu mi svaka ti čast imaš pšenicu najbolju u ataru“, kaže Slavko Durdov, proizvođač iz Gradine.

Proizvodnja pšenice u Hrvatskoj - © Pixabay

Preparati kompanije Biofor System kao što su BIOplug, BIOgnezdo, BIOeho, BIOactive, BIOplus i BIOsoya preparati su koji se mogu koristiti u svim ovim kulturama i za poboljšanje kvaliteta zemljišta. 

Kako naš sagovornik kaže da se to oseti i kad se stavi ruka u džep, ali i ako želimo da ostavimo budućim generacijama nešto od nasleđa čime će moći da se bave još godinama unapred. 

„Dok ja budem mogao neću odustati od korišćenja ovih preparata. A ko nije neka osvjedoči sam. Ja sam odavno osvjedočio“, zaključuje ovaj zadovoljni proizvođač.

Sagovornik: Slavko Durdov, proizvođač iz Gradine u Hrvatskoj

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica