Dani polja kompanije Delta Agrar u Staroj Pazovi

Dani polja kompanije Delta Agrar u Staroj Pazovi

Na parceli imanja „Napredak“ u Staroj Pazovi organizovani su Dani polja kompanije Delta Agrar. Na 4000 hektara ovde se gaje različite ratarske kulture: šećerna repa, kukuruz, suncokret, soja, lucerka, pšenica, ječam, ali i travne smeše i paprika.

„Proizvodnja na našim imanjima podrazumeva savremenu tehnologiju proizvodnje i postizanje stabilnih i visokih prinosa, ali i kvalitetnog roda“, rekla je Jelena Šterović Radović iz Delta Agrara.

Savremena tehnologija obuhvata i savremenu primenu hemijskih mera, odnosno pesticida. Paleta pesticida Delta Agrara zaslužna je za uspeh na ovom imanju.

Dani polja Delta Agrara u Staroj Pazovi © Agromedia

„Ove godine smo imali proširenje palete u delu koji se odnosi na fiziologiju, ishranu biljaka i primenu folijarnih đubriva, odnosno biostimulatora. Biostimulatori su nova zelena snaga u poljoprivredi, njihova efikasnost ogleda se na našoj parceli, daju odlične rezultate“, kaže Jelena Šterović Radović za Agromediju.

Rezultati proizvodnje uljane repice, suncokreta i soje, uz ovu tehnologiju nisu ostavili nijednog posetioca ravnodušnim, a evo i zašto.

Delta Agrar poručuje: Obavezna zaštita posle setve

„Delta Agrar prati kvalitet i to je upravo razlog zašto sarađujemo sa francuskom kompanijom Arysta. Dokazano je da su svi preparati imali pozitivan efekat. Šećerna repa tretirana biostimulatorom Multoleo imala je veći prinos i veću digestiju, i svi drugi rezultati ogleda su pokazali znatno više prinose i kvalitet biljaka“, objasnila je Marija Đogić iz Delta Agrara.

Svi koji poštuju agro rokove i primenjuju sve agrotehničke mere po preporuci Delta Agrara postižu visoke i stabilne prinose.

Sagovornici:

Dipl. inž. Jelena Šterović Radović, Delta Agrar

Dipl. inž. Marija Đogić, stručna služba Delta Agrar

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica

.