ADAMA predstavlja nove trendove u zaštiti šećerne repe od korova i bolesti

ADAMA predstavlja nove trendove u zaštiti šećerne repe od korova i bolesti

Na polju kulture šećerne repe u protekloj godini došlo je do značajnih izmena u primeni pesticida. Nekoliko značajnih aktivnih materija je zabranjeno za upotrebu, kako na polju herbicida, tako i na polju fungicida.

Šećerna repa © ADAMA SrbijaFoto: ADAMA Srbija

Samim tim budućnost donosi promenu osnovnih principa zaštite i nalaže novu, održivu strategiju u borbi protiv ekonomski najznačajnijih korova i bolesti šećerne repe. Kompanija ADAMA ima nova rešenja koja nude jednaku ili, u nekim slučajevima, bolju i efikasniju zaštitu ove kulture.

Putem online predavanja odlučili su da podele važne informacije o svojim novim proizvodima, kao i rezultate i stavove najeminentnijih stručnjaka na polju ove kulture u našoj zemlji.

Adama_zastita biljaFoto: ADAMA Srbija

Ova kompanija poziva poljoprivredne proizvođače i sve zainteresovane da pogledaju video prezentacije koje su pripremili, a nakon toga oni mogu da se registruju i dobiju prateći propagandni materijal u sklopu predavanja.

Sadržaj online predavanja je podeljen po celinama. Klikom na link im se može pristupiti: Novi Trendovi u zaštiti šećerne repe od korova i bolesti

Njihove kolege svim zainteresovanima uvek stoje na raspolaganju za sve nedoumice oko primene preparata kao i za terensku konsultaciju.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica