Mobil™ maziva za pouzdanost tokom cele godine

Mobil™ maziva za pouzdanost tokom cele godine

U današnje vreme uslovi rada u poljoprivredi postali su sve teži i neizvesniji. Mnogi faktori poput vremenskih prilika, kvaliteta i cene goriva, kvaliteta hemijskih sredstava kao i upotreba različitih brendova maziva utiču na kvalitet i visinu prinosa, te se poljoprivrednici često stavljaju pred teške izbore. Iz tih razloga ExxonMobil je kreirao kompletan paket Mobil proizvoda koji pomažu u zaštiti i očuvanju opreme tokom cele godine, čineći vaše poslovanje efikasnijim, unapređuju kvalitet agrotehničkih mera doprinoseći ukupnim prinosima.

Mobil™/©Agromedia

Poljoprivredna mehanizacija, uključujući traktore i kombajne, stalno se razvija i stoga zahtevaju upotrebu naprednijih maziva. Zbog toga ExxonMobil kontinuirano stvara proizvode brenda Mobil, ulja ili masti koji ispunjavaju ili čak prevazilaze glavne tehničke zahteve proizvođača poljoprivredne opreme.

Kvalitet i performanse ovih maziva dokazana su kako u laboratoriji, tako i na terenu u najtežim uslovima rada i potvrđena su od strane par miliona zadovoljnih korisnika širom sveta. Činjenica je da štite motor preko preporučenih intervala zamene, poboljšavaju pouzdanost i upotrebljivost vaše mehanizacije, optimizuju performanse vaše poljoprivredne opreme i što je najvažnije smanjuju operativne troškove.

Sve ove prednosti rezultiraju optimalnim očuvanjem kapitala uloženim u mašine i opremu, a samim tim i većim prinosima i boljoj zaradi.

Mobil maziva doprinose optimalnom upravljanju vašim resursima, a samo ovog meseca ih možete kupiti po sniženim cenama, jer samo uz Mobil manje platiš, a bolje radiš!

Za više informacija o akciji i proizvodima posetite sajt kompanije Plattner d.o.o., koji je jedini ovlašćeni uvoznik Mobil ulja i maziva na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore i Albanije već 30 godina ili pozovite broj telefona +381 (21) 21 000 40.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica