Mobil™ AGRI AKCIJA – SPREMNI DOČEKAJTE PROLEĆE!

Mobil™ AGRI AKCIJA – SPREMNI DOČEKAJTE PROLEĆE!

Teška ekonomska situacija, cene i kvalitet goriva, različiti brendovi i kvalitet hemijskih sredstava ali i ulja i maziva koje se upotrebljavaju donele su sve neizvesnije i teže uslove rada za poljoprivrednike na našim prostorima. Pred njima se neretko nalaze teški izbori i situacije na koje ne mogu uticati.

Ako ste jedan od njih i tražite način kako da povećate vaše prinose ali pritom i smanjite osnovne troškove imamo predlog za vas.

Plattner banner

ExxonMobil je formulisao kompletan paket Mobil ulja i maziva koji pomažu poljoprivrednicima širom sveta u zaštiti i očuvanju njihove opreme tokom cele godine, čineći njihovo poslovanje efikasnijim ali i unapređujući kvalitet agrotehničkih mera doprinoseći ukupnim prinosima.

Poljoprivredna mehanizacija se stalno razvija i samim tim zahteva upotrebu naprednijih formulacija ulja i maziva. Zbog toga ExxonMobil kontinuirano stvara proizvode brenda Mobil, ulja ili masti koji ispunjavaju ili čak prevazilaze glavne tehničke zahteve proizvođača poljoprivredne opreme.

Kvalitet i performanse ovih maziva dokazana su kako u laboratoriji, tako i na terenu u najtežim uslovima rada, ali što je najvažnije godinama dobijaju priznanja od strane miliona zadovoljnih korisnika širom sveta.

Ipak pitate se kako će izbor adekvatnog brenda ulja i maziva dovesti do smanjenih troškova?

Činjenica je da izbor pravog ulja doprinosi očuvanju mašina, a Mobil ulja štite motor preko preporučenih intervala zamene, poboljšavaju pouzdanost i upotrebljivost mehanizacije ali što je najvažnije smanjuju operativne troškove. Sve ove prednosti rezultiraju optimalnim očuvanjem kapitala uloženim u vaše mašine i opremu, a samim tim i većim prinosima i boljoj zaradi.

Mobil maziva optimizuju vaš rad, a samo ovog meseca ih možete kupiti po sniženim cenama, dok obavljate vaše redovne aktivnosti Mobil će se pobrinuti da očuva vašu mašinu, produži joj radni vek, smanji intervale zamene i spreči skupe popravke.

Tabelu sa proizvodima na akciji možete videti na slici ispod:


plattner maziva tabela

Akcija traje od 01.03.2023. do 31.03.2023.

Za više informacija o akciji, cenama i proizvodima pozovite vašeg predstavnika prodaje ili centralu na broj telefona +381 (21) 21 000 40 ili pošaljite upit na [email protected]

 


Koristite Mobil™ maziva za pouzdanost tokom cele godine!

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica