Kverneland proslavio 140 godina postojanja – Sejalica SX Optima novitet na tržištu

Kverneland proslavio 140 godina postojanja – Sejalica SX Optima novitet na tržištu

Protekle nedelje održana je prezentacija i proslava 140 godina „Kverneland“ priključnih mašina u radu. U organizaciji kompanije „Titan machinery“ svi ljubitelji poljoprivredne mehanizacije mogli su da pogledaju kako izgledaju mašine vrhunskog kvaliteta i performansi.

 

Firma „Titan machinery“ je generalni uvoznik i distributer pored CASEE-a i Kverneland mašina.

„Kverneland je renomirana kompanija koja se bavi proizvodnjom mašina za poljoprivrednu proizvodnju. Ovaj današnji susret postao je tradicija i organizjemo ga već unazad nekoliko godina. A ove godine slavimo 140 godina od postojanja Kverneladn mašina. Pored standardnih mašina ove kompanije, novitet su pumpe i sejalica SX Optima. Mi svake godine našim poljoprivrednicima uz pomoć naših partnera nudimo najbolje uslove u smislu kamata i rokova plaćanja“, ističe Željko Gecić i kompanije Titan Machinery.

Pored već dobro poznatih mašina firme Kverneled proteklog vikenda su posetioci i poljoprivredni proizvođači mogli da se uvere i u kvalitet nekih novih modela mašina firme CASSE. Ovi modeli su od ove godine prisutni i na tržištu Srbije.

„Kompanija „Titan machinery“ je naš zvanični zastupnik za Srbiju i mi zajedno sa njima nudimo kompletnu uslugu. A to je pre svega dobra servisna podrška i podrška u rezervnim delovima, koji su na jako viskom nivou. Kvalitet naših mašina je neosporan, ipak bez podrške ove kompanije mi ne bismo uspeli na tržištu Srbije. Na kraju krajeva naš moto je da poljoprivredne proizvođače u svakom trenutku držimo operativnim, a „Titan machinery“ to prenosi i ovde u Srbiji“, kaže Marko Škrbić predstavnik kompanije CASSE.

Mašine za poljoprivrednu proizvodnju - © Agromedia

U Bačkoj i okolini najveći deo zemljišta obrađuju ratari koji u svojim posedima imaju od nekoliko stotina do više hiljada hektara. A kako bi unapredili svoju proizvodnju oni već duži niz godina koriste samo najbolje mašine u svom radu.

„Odavno sarađujem sa „Titan machinery“. Koristim njihova tri traktora i sejalice za direktnu setvu koju danas nismo mogli da prikažemo jer se upravo nalazi u setvi uljane repice. Prvo moram da pohvalim ove momke na izuzetno korektnoj saradnji i podršci koja je u našoj proizvodnji dosta bitna. Momci su uvek u roku od 24 sata na terenu ukoliko dođe do kvarova koji se ponekad dese. Nama proizvođačima je osim kvaliteta veoma bitno i redovno servisiranje mašina. A podrška ove kompanije je uvek spremna da izađe na teren“, rekao nam je Zoran Perišić iz Uljarice Bačka.

Kverneland mašine mnogi iskusni proizvođači preporučuju svima onima koji žele da kupe kvalitetnu priključnu mašinu, da obavljaju posao bez problema, efikasno i lako. Ovi proizvođači nam kažu da do sada nisu imali baš nikakvih zamerki i da Kverneland mašine rade bez ikakvih problema i iznenađenja punom parom. Dodaju još da je svaka njihova mašina vredela svaki dinar koji je dat.

 

Sagovornici:

Željko Gecić, Titan Machinery
Marko Škrbić, CASSE
Zoran Perišić, Uljarice Bačka

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica