POSKUPELA paprika, jeftiniji MLADI krompir!

POSKUPELA paprika, jeftiniji MLADI krompir!

Visoke cene krastavca salatara, paradajza i tikvica, a pojeftinio mladi krompir. 

Iz sedmice u sedmicu sve je bolja ponuda sezonskog povrća, na pijaci Kalenić u Beogradu naročito krastavca salatara, paradajza i tikvica. Niže su bile cene karfiola, krastavca salatara, mladog krompira, kupusa, mladog crnog luka, mladog belog luka, i čeri paradajza. Za razliku od njih skuplji je bio patlidžan.

Što se zelene pijace u Leskovcu tiče došlo je do pada cene , krastavca salatara, mladog krompira i mladog kupusa, paradajza, praziluka, tikvice.

Na pijačnim tezgama u Loznici dosta dobra bila je ponuda povrća. Niže su bile cene pasulja, tikvice i krastavca salatara, a viša cena cvekle.

Na kvantaškoj pijaci u Beogradu sve je bolja ponuda sezonskog povrća, naročito krastavca, paradajza i tikvica. Niže cene zabeležene su kod boranije, kupusa, mladog krompira, lubenice i mladog crnog luka. Za razliku od njih skuplji su bili krompir crveni i beli i paprika šilja.

Na kvantaškoj pijaci u Kraljevu u pogledu ponude povrća evidentirana je bolja ponuda krastavca salatara, kupusa, tikvice, što se odrazilo i na pad cene. Za razliku od njih skulji su bili paprika, paradajz, zelena salata i šargarepa.

Na kvantašu u Leskovcu je protekle sedmice evidentiran pad mladog krompira, mladog kupusa, paradajza i praziluka.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica