Vesti – UŠTEDITE NA PREVOZU ROBE! Od sada – JEFTINIJI transport poljoprivrednih proizvoda Dunavom!

Vesti – UŠTEDITE NA PREVOZU ROBE! Od sada – JEFTINIJI transport poljoprivrednih proizvoda Dunavom!

Ukoliko ste u agrobiznisu i potrebni su vam skladištenje i transport poljoprivrednih proizvoda na jednom mestu, kao i po sistemu „ključ u ruke“, sada to sve možete pronaći u Bačkoj Palanci!

 Luka Bačka Palanka - Victoria Logistic

Sve na jednom mestu, kao što su logistički i skladišni kapaciteti luke i silosa u Bačkoj Palanci, odnosno, usluge skladištenja, pakovanja, kontrole kvaliteta i lučke usluge za poljoprivredne robe i đubrivo, uz sve prednosti transporta Dunavom, od sada su dostupni kompanijama u agrobiznisu u okviru AgroPort logističkog centra u toj opštini!
 

Transport robe Dunavom je jeftiniji i do 4 puta u odnosu na drumski saobraćaj, u zavisnosti od udaljenosti na koju se roba prevozi!


Victoria Logistic
, članica Victoria Group, upravlja AgroPort centrom na Dunavu i obezbeđuje transport do krajnje adrese kupca.

AgroPort logistički centar:

  • raspolaže skladišnim kapacitetima od 55.000 tona za merkantilnu robu,
  • daje korisnicima na raspolaganje usluge dorade kvaliteta zrna u vidu čišćenja, sušenja i fumigacije, razdvajanje zrna po kvalitetu i praćenje njegove temperature 24/7,
  • silos može dnevno da primi 1.500 tona zrna,
  • dok podno skladište u luci dnevno prima 3.000 i otprema 2.000 tona,
  • luka Bačka Palanka ima mogućnost utovara i istovara dve barže istovremeno uz automatsko punjenje skladišta transportnim trakama,
  • tu se nalazi i kompletna infrastruktura za skladištenje i uslužno pakovanje veštačkog đubriva,
  • a obezbeđena je i nabavka ambalaže potrebne za pakovanje.

I još jedna pogodnost: AgroPort logistički centar pruža organizovan transport do krajnje adrese, kao i mogućnost provere svih uzoraka merkantilnih roba i đubriva u SP Laboratoriji, takođe članici Victoria Group!
 

Silos Bačka Palanka - Victoria Logistic



Mladen Jovanović, direktor kompanije Victoria Logistic
, ističe:

Luka u Bačkoj Palanci ima izuzetnu stratešku poziciju zahvaljujući vezi sa panevropskim Koridorom 7 koji je spaja sa državama od Severnog do Crnog mora. Transport robe Dunavom znatno je jeftiniji u odnosu na korišćenje drumskog saobraćaja i očekivano je da će se obim vodnog saobraćaja još povećati. Victoria Logistic, zahvaljujući obimnim investicijama u infrastrukturu i procesnu tehniku kompanije, raspolaže zaista zavidnim skladišnim kapacitetima i logističkom snagom koja omogućava intenzivni prijem i otpremu uz manipulaciju više vrsta roba istovremeno.

Prema nekim računicama, transport robe Dunavom je jeftiniji i do 4 puta u odnosu na drumski saobraćaj, u zavisnosti od udaljenosti na koju se roba prevozi! To i jeste jedan od najvećih razloga za znatno veće korišćenje plovnih puteva.


Zato Strategija razvoja vodnog saobraćaja Republike Srbije predviđa da će se u narednih 10 godina povećati obim prometa sa 5,5 miliona tona robe godišnje na čak 8,5 miliona!

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica