Vaš partner od setve do žetve: Brzi i povoljni agro krediti za poljoprivrednike

Vaš partner od setve do žetve: Brzi i povoljni agro krediti za poljoprivrednike

Od setve do žetve put je dug, a često i vrlo izazovan. Kakvi će plodovi rada poljoprivrednika biti u jesen, zavisi od mehanizacije, vremenskih prilika, ali i podrške koju je imao od proleća. Sa istim ovim problemima suočavaju se i stočari i ratari, koji pored svakodnevnog teškog posla koji obavljaju, moraju da razmišljaju i da li će finansijski uspeti da pokriju sve potrebe svoje farme ili manjeg gazdinstva.

muškarac sa gajbicom jagoda

Svakog jutra, rano u zoru, poljoprivrednik iz Salaša Crnobarskog, Miloš Teodorović, odlazi na svoju farmu, na kojoj gaji 1.000 tovljenika godišnje, a poseduje i 10 muznih krava, simentalske rase. Treća je generacija u svojoj porodici koja se bavi poljoprivrednom proizvodnjom i jedan od retkih koji je ostao na selu, ne bi li radio posao koji voli.

Kako i sam kaže, zadovoljan je kvalitetom života koji je porodici obezbedio baveći se poljoprivredom, ali svestan koliko je posao koji je nasledio težak, Miloš je povukao pravi potez, iskoristio sve podsticaje i investirao u mehanizaciju. Kupovinom traktora i drugih mašina, olakšao je rad na gazdinstvu, smanjio troškove i vreme potrebno da se posao obavi.

Svoje poverenje u odluci da unapredi poljoprivrednu proizvodnju i ovog puta je poklonio NLB Komercijalnoj banci, svom dugogodišnjem partneru. I sada, nakon što je zamisao realizovao, sa sigurnošću kaže da je uzimanje poljoprivrednog kredita bila jedna od njegovih značajnijih poslovnih odluka.

Kako je za poljoprivrednike najbitnije da reaguju u pravom trenutku, za to im je potreban partner koji će i sam prepoznati važnost tog trenutka. NLB Komercijalna banka je banka sa najvećim tržišnim učešćem kada je reč o kreditiranju poljoprivrednika, onaj partner koji prepoznaje trenutak i reaguje baš kad treba savetujući klijente kako da na najbolji način iskoriste sve podsticaje, baš kako je Miloš uradio.

NLB Komercijalna banka je svoje proizvode prilagodila klijentima i tu je za njih i za sve ono što jednom poljoprivrednom gazdinstvu može da zatreba, bilo da je reč o nabavci hrane za životinje, o novoj mehanizaciji, obnovi plastenika ili zalivnih sistema. Krediti se odlikuju kratkim rokom za obradu podataka, povoljnom kamatnom stopom, ali i mogućnošću da se prilagode svakom klijentu pojedinačno.

muškarac sa gajbicom jagoda

Svaki poljoprivrednik koji prepozna važnost trenutka za ulaganje može da se javi u svojoj opštini i gradu, u preko 200 ekspozitura na teritoriji cele Srbije, a odgovor će dobiti brzo.


Pored kratkoročnih kredita sa rokom otplate do 12 meseci za nabavku đubriva, semena, repromaterijala, ali i za likvidnost, NLB Komercijalna banka obezbeđuje i kredite sa dužim rokovima otplate za nabavku nove i polovne mehanizacije, protivgradne mreže, sistema za navodnjavanje, za izgradnju objekata različitih namena, nabavku osnovnog stada, ali i za kupovinu zemlje.

Kao treća najveća i najlikvidnija bankarska institucija u Srbiji sa preko milion klijenata, NLB Komercijalna banka ostvaruje pravi partnerski odnos sa svojim klijentima. Agro savetnici NLB Komercijalne banke su specijalizovani za rad sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima i tu su da ponude najbolja rešenja za predviđeno ulaganje.

NLB banka


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica