Nikad LAKŠA nabavka goriva uz LUKOIL AGRO Kartice

Nikad LAKŠA nabavka goriva uz LUKOIL AGRO Kartice

Lukoilov program za poljoprivrednike - © Agromedia

Do kraja godine LUKOIL SRBIJA je poljoprivrednim proizvođačima obezbedila izuzetno povoljne uslove za nabavku goriva putem LUKOIL AGRO kartice.

Kao i svake godine srpski poljoprivrednici suočavaju se sa mnoštvom izazova u pripremi za početak setvenih radova. Oranice su se zagrejale i stvoreni su neophodni uslovi za setvu ratarskih i povrtarskih kultura, koja bi trebalo da bude obavljena tokom ovog meseca, u optimalnom roku. Već poslovično, mnogo je činilaca koji im ne idu naruku. Naši vredni paori su svesni da moraju da ulože maksimalne napore kako bi, u uslovima vanrednog stanja zbog pandemije virusa korona, setvu obavili što bolje i tako obezbedili prehrambenu sigurnost.

Želeći da pruži podršku ovim nastojanjima, svim postojećim i novim korisnicima LUKOIL AGRO kartica za gorivo kompanija LUKOIL SRBIJA je obezbedila popust od 12 dinara po litru za evrodizel gorivo i čak 14 dininara po litru za ECTO Diesel, gorivo premijum kvaliteta.

Ovaj popust odobrava se za sve pojedinačne kupovine goriva u količinama od preko 500 litara goriva, pri čemu pojedinačna transakcija mora iznositi više od 500 litara. LUKOIL AGRO kartica obračunava popust i registracije transakcije dok se plaćanje vrši na licu mesta.

Kako da dobijete LUKOIL AGRO karticu?

Kako bi kupci postali korisnici LUKOIL AGRO kartice potrebno je da na bilo kojoj benzinskoj stanici LUKOIL SRBIJA ispune zahtev za izdavanje kartice i uz njega prilože potvrdu o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica