Credit Agricole banka predstavlja pogodnosti za poljoprivrednike na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Credit Agricole banka predstavlja pogodnosti za poljoprivrednike na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji će biti održan od 18. do 24. septembra u Novom Sadu, i ove godine će Crédit Agricole banka predstaviti niz pogodnosti koje je pripremila za poljoprivrednike.

Budućnost je u poljoprivrediFoto:Crédit Agricole banka

Konkurentni uslovi finansiranja za nabavku zemljišta, mehanizacije, opreme…

Na štandu Crédit Agricole banke u Hali 1 Novosadskog sajma posetioci će moći da se upoznaju sa specijalnim proizvodima, sajamskim uslovima i pogodnostima za agrobiznis koje je ova banka pripremila, kao i sa kompletnom ponudom finansijskih usluga Crédit Agricole banke. Banka i ove godine ima konkurentne uslove finansiranja za nabavku poljoprivrednog zemljišta, mehanizacije, repromaterijala, opreme, poslovnih objekata, sistema za navodnjavanje, plastenika, staklenika i drugih osnovnih sredstava neophodnih za poljoprivrednu proizvodnju.

Crédit Agricole banka prati svoje klijente u lancu poljoprivredne proizvodnje

„Više od deset godina aktivno učestvujemo na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, što dodatno svedoči o našoj posvećenosti razvoju ovog sektora, toliko važnog za domaću privredu. Ne radimo samo na razvoju inovativnih proizvoda i usluga, već pratimo naše klijente u lancu poljoprivredne proizvodnje, od farmera, prehrambene industrije, dobavljača opreme i repromaterijala. Zadovoljstvo naših klijenata takvim personalizovanim pristupom evidentno je kroz stalan rast našeg tržišnog učešća, koje sada prevazilazi 20 posto”, ističe Jelena Pavlović, član Izvršnog odbora Crédit Agricole banke, odgovorna za korporativnu i agro diviziju.

Crédit Agricole jedna je od 10 najvećih bankarskih grupacija u svetu, koja strateški podržava poljoprivrednu proizvodnju. Prioritet ove banke je izvrsnost u radu sa klijentima što znači pružanje najbolje moguće usluge za više od 16.000 poljoprivrednih domaćinstava, malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i podršku srpskoj ekonomiji, posebno u poljoprivrednom sektoru koji je jedan od njenih stubova rasta.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica