16. Zimski seminar farmera na Tari počinje krajem meseca

16. Zimski seminar farmera na Tari počinje krajem meseca

I ove godine održava se 16. Zimski seminar farmera na Tari, na kome će svi posetioci moći da steknu nova saznanja, upoznaju se sa trendovima i savremenim pristupima u proizvodnji.

16. Zimski seminar farmera na Tari - © Agromedia

Kao i prethodnih godina u hotelu “Omorika” na Tari od 26.01-01.02.2020. godine biće održan 16. Zimski seminar farmera u organizaciji KLUB-a 100P plus. Svi zainteresovani proizvođači koji posete ovaj seminar imaće priliku da se upoznaju sa nekim novim tehnologijama u proizvodnji, da nauče nešto novo i upoznaju se sa svetskim trendovima u poljoprivredi.

Klub 100P plus je udruženje poljoprivrednika osnovano 2003. godine u Novom Sadu, radi ostvarivanja ciljeva u oblasti informisanja i stručnog usavršavanja poljoprivrednika. Među najvažnijim godišnjim aktivnostima Kluba 100P plus, nalazi se i organizovanje Zimskog seminara farmera. 

Kao i prethodnih godina, i za 16. zimski seminar farmera na Tari planirana su predavanja stručnjaka i profesora iz različitih oblasti poljoprivrede, kao i diskusije na mnogobrojne teme. Osim toga na seminaru će biti predstavljene kompanije koje će proizvođačima ponuditi rešenja za probleme sa kojima se svakodnevno sreću u proizvodnji: kao što su savremena mehanizacija, oprema za proizvodnju, rezervni delovi, mineralna đubriva, pesticidi, semena i maziva. Ali i ponude povoljnih bankarskih kredita i osiguranja u poljoprivredi.

Na prošlogodišnjem, 15. Zimskom seminaru farmera na Tari, članovi Kluba 100P plus i poljoprivredni proizvođači iz Srbije proslavli su jubilej – 15 godina postojanja. Organizatori seminara ovom prilikom pozivaju sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače da se prijave za učešće na zimskom seminaru. I za ovaj seminar organizatori najavljuju bogat i sadržajan program.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica