Jubilarni 15. Zimski seminar farmera na Tari

Jubilarni 15. Zimski seminar farmera na Tari

Zimski seminar farmera na Tari održaće se od 27. januara do 2. februara 2019. godine,  u hotelu „Omorika“ na Tari. Ove godine seminar farmera proslavlja jubilej – 15 godina postojanja.

Zimski seminar farmera na Tari  - ©Agromedia

 
15. Zimski seminar farmera na Tari i ove godine održava se u organizaciji Kluba 100P plus. Klub 100P plus jeste udruženje poljoprivrednika osnovano 2003. godine u Novom Sadu, radi ostvarivanja ciljeva u oblasti informisanja i stručnog usavršavanja poljoprivrednika. Među najvažnijim godišnjim aktivnostima Kluba 100P plus, nalazi se i organizovanje Zimskog seminara farmera.

Na prošlogodišnjem, 14. Zimskom seminaru farmera na Tari, članovi Kluba 100P plus i poljoprivredni proizvođači iz Srbije diskutovali su o različitim pitanjima vezanim za srpsku poljoprivredu. Bilo je reči o podsticajima za poljoprivredne proizvođače, zakupu državnog zemljišta, ali i ostvarivanju prava na IPARD podsticaje. Kao rezultat ovih diskusija poljoprivrednih proizvođača sastavljena je i lista stavova i predloga Klupa 100P plus za unapređenje i poboljšanje poljoprivredne proizvodnje u našoj zemlji.

Kao i prethodnih godina, i za Jubilarni zimski seminar farmera na Tari planirala su predavanja stručnjaka i profesora iz različitih oblasti poljoprivrede, diskusije na mnogobrojne teme, ali i predstavljanje kompanija koje poljoprivrednim proizvođačima nude rešenja za probleme sa kojima se u proizvodnji svakodnevno susreću.

Agromedia je na vreme prepoznala značaj ovakvih okupljanja proizvođača, pa će i ove godine medijski podržati organizovanje Zimskog seminara farmera na Tari.

Organizatori seminara pozivaju sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače da se prijave za učešće na zimskom seminaru, ali i da svojim prisustvom uveličaju proslavu jubileja. I za ovaj seminar organizatori najavljuju bogat i sadržajan program, ali i poneko iznenađenje kojim će obeležiti 15 godina uspešnog rada Kluba 100P plus.

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem seminaru:



Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica