Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 413.

Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 413.

U "Svetu poljoprivrede" saznajte sve o najvećoj farmi sitne stoke u Srbiji, kako izgleda stado koza koje daje 1.000 litara mleka dnevno i kako se gaje maline.

U ovoj epizodi emisije “Svet poljoprivrede” pogledajte prilog o najvećoj farmi sitne stoke u Srbiji, kako izgleda stado koza koje daje 1.000 litara mleka dnevno i saznajte kako da gajite maline.

 

Posetili smo najveću farmu sitne stoke u Srbiji na kojoj se nalazi jedino stado rase „Britanska mlečna ovca“ u našoj zemlji. Pogađate, u pitanju je imanje Miroslava Gabrića! A u ovoj emisiji uverićete se u to da su gostoprimstvo i seoski turizam u Sremu baš onakvi kako pričaju – domaćinski!

Borba protiv ambrozije nije lak posao i zato vam dajemo nekoliko činjenica u vezi sa tim korovom, kako biste znali kako da ga pobedite.

Tokom naše posete Holandiji jedna od stvari koje smo snimili je i kako se u toj zemlji stvaraju nove sorte jagoda, pa pogledajte! Na farmi koza na Čeneju zabeležili smo stado koje daje 1.000 litara mleka dnevno!

SAVET: Želite da gajite maline? Ne brinite! Diplomirani inženjer Vladimir Milutinović za Vas je pripremio nekoliko saveta! A pogledajte i izveštaj sa Produktne berze u Novom Sadu, kao i o kretanju cena poljoprivrednih proizvoda.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica