Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 412.

Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 412.

U ovoj epizodi emisije "Svet poljoprivrede" pogledajte kako da gajite jagode, zašto se kaže da riba pliva tri puta i kako je kiša spasila useve u Subotici.

U ovoj epizodi emisije “Svet poljoprivrede” pogledajte kako da gajite jagode, zašto se kaže da riba pliva tri puta i kako je kiša spasila useve u Subotici.

 

Pogledajte koliko je značila kiša koja je prošle nedelje pala u Subotici i spasila ratarske kulture, kao i zašto su stručnjaci SANU posetili baš kompaniju Superior iz Velike Plane.

Ne propustite ni prilog o Mariji Linc iz Uzdina, koja se poljoprivredom bavi već nekoliko decenija.

A za sve one koji ne znaju kako da provedu neki od letnjih dana koji su preostali, imamo predlog. Posetite Belocrkvanski festival rakije!

Tu je i prilog o tome šta je sve neophodno da bi se proizvodilo 20 milona jaja godišnje. Otkrivamo vam i zašto se kaže da riba pliva 3 puta, kao i da bi naša zemlja potencijalno mogla da bude značajan izvoznik te namirnice u EU.

SAVET: Oduvek želite da gajite jagode, ali niste bili sigurni šta Vam je sve za to potrebno? Savet Vam daje diplomirani inženjer Vladimir Milutinović!

A u ovoj emisiji pogledajte i izveštaj sa Produktne berze u Novom Sadu, kao i o kretanju cena poljoprivrednih proizvoda.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica