Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 404.

Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 404.

U ovonedeljnoj emisiji, između ostalog, saznajte zašto u selu Gredetin, koje je bilo poznato po jagodama, danas ova voćka polako nestaje.

U ovonedeljnoj emisiji, između ostalog, saznajte zašto u selu Gredetin, koje je bilo poznato po jagodama, danas ova voćka polako nestaje. Pogledajte i izveštaj sa konferencije pod nazivom „Ruralna Srbija na putu ka Evropskoj uniji“ održane u Nišu, 9. juna 2015. godine, na kojoj je predstavljen IPARD II program ­za ruralni razvoj. 

 

U ovonedeljnoj emisiji pogledajte izveštaj sa konferencije pod nazivom „Ruralna Srbija na putu ka Evropskoj uniji“ održane u Nišu, 9. juna 2015. godine, na kojoj je predstavljen IPARD II program, odnosno­ instrument za predpristupnu pomoćza ruralni razvoj.

Kako da zaštitite maline od bolesti i truleži savetuju stručnjaci iz kompanije Syngenta, a iz kompanije Galenika-Fitofarmacija kažu da je za krupne i zdrave plodove jabuke neophodno da biljka ima dovoljno kalcijuma. Saznajte i zašto su se u Beogradu pojavili rojevi divljih pčela.

Dr Ivo Đinović, iz kompanije Superior, iz ljubavi prema povrću, piše pesme. Pogledajte zašto u selu Gredetin, koje je bilo poznato po jagodama, danas ova voćka nestaje.

SAVET: Kako je lako gajiti kivi otkriva diplomirani inženjer Vladimir Milutinović, a pitali smo stručnjake i o tome kakvo je stanje ribarstva u našoj zemlji. Pripremili smo i izveštaj sa Produktne berze u Novom Sadu i o kretanju cena poljoprivrednih proizvoda.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica