Dolomite Aqua Green: da zalivanje bude UŽIVANJE!

Dolomite Aqua Green: da zalivanje bude UŽIVANJE!

Bila to vaša bašta, dvorište, terasa ili vikendica, Dolomite Aqua Green je vaš neprikosnoveni saveznik u toplim letnjim danima koji su pred nama!

Savacoop Dolomite Aqua Green

Bila to vaša bašta, dvorište, terasa ili vikendica, Dolomite Aqua Green je vaš neprikosnoveni saveznik u toplim letnjim danima koji su pred nama!

Otkrijte širok spektar proizvoda za zalivanje koji će vas pratiti u svim vašim aktivnostima na otvorenom prostoru. Bez obzira na to da li se opuštate pored bazena ili uživate u dvorištu kuće ili  vikendice, Dolomite Aqua Green brend je tu da ispuni sve vaše potrebe za bujnom baštom i pruži vam nezaboravna iskustva na otvorenom.

Kvalitetni materijali, pažljiva izrada proizvoda i poseban akcenat na dizajnu čine ovaj brend ne samo praktičnim, već i estetski privlačnim dodatkom vaše bašte.

Započnite svoju avanturu sa Dolomite Aqua Green brendom i transformišite svaki kutak svog spoljašnjeg prostora u oazu udobnosti, funkcionalnosti i stila!

TAJMER MEHANIČKI

Zaboravite na suvu baštu i dvorište! Novi tajmer za zalivanje čini vašu baštu savršeno negovanom bez gubljenja vremena.

Mehanički tajmer sa oprugom bez baterija koji se može podesiti između 0-120 min,  kada vreme istekne automatski će se isključiti i isključiti vodu. Adapter za slavinu sa reduktorom odgovara i za ¾“ i  1“ slavine.

Dolomite Aqua Green


Sa sposobnošću podešavanja od jednog minuta do čak dva sata, ovaj čarobni uređaj olakšava kontrolu nad zalivanjem dok vi slobodno uživate ili obavljate druge zadatke. Prepustite se uživanju u vašem zelenom rajskom kutku dok tajmer obavlja težak posao umesto vas.

Zalivanje više nije obaveza, već čisti užitak!

TUŠ

Uživajte u potpunom komforu i prilagođenom osveženju tokom vrelih letnjih dana zahvaljujući podesivoj glavi teleskopskog tuša sa postoljem, koja omogućava usmeravanje mlaza tačno onako kako želite.


Dolomite Aqua Green

Metalni tronožac tuša, opremljen oštrim metalnim šiljkom na kraju, pruža dodatnu stabilnost. Luksuzna teleskopska drška omogućava podešavanje visine tuša od 175 do 229 cm, čineći prilagođavanje visini korisnika jednostavnim i bez napora.


Sa ventilom za kontrolu protoka koji omogućava podešavanje od isključene do maksimalne brzine, regulisanje protoka vode postaje lako i intuitivno.

TELESKOPSKA RUČKA

Revolucionarna teleskopska drška – vaša tajna za lako i efikasno zalivanje biljaka!

Zamislite zalivanje vaših omiljenih biljaka bez muke, bez naporne upotrebe različitih posuda ili penjanja po stolicama. Sada je to moguće zahvaljujući inovativnoj teleskopskoj dršci koja vam pruža neuporedivu slobodu i praktičnost.

Jednostavna za upotrebu, ova drška omogućava podešavanje dužine od 105cm do 155cm u trenu, savršeno prilagođavajući se vašim potrebama i zahtevima. Zaboravite na naporan rad, jer sada možete zalivati biljke na teško dostupnim mestima bez ikakvog napora.

Dolomite Aqua Green

ZIDNA MOTALICA

Dolomite Aqua Green zidna motalica – savršen spoj kvaliteta i praktičnosti za vaš vrt!

U potrazi za savršenim alatom za zalivanje vašeg vrta koji će ujedno uštedeti vaše vreme i olakšati svakodnevne zadatke? Upoznajte Dolomite Aqua Green motalicu, vašeg novog saveznika u održavanju biljaka!

Ova inovativna motalica dolazi sa 30 metara visokokvalitetnog 1/2″ creva koje je otporno na pregibe, pružajući vam izuzetnu trajnost i pouzdanost tokom upotrebe. Uz to, dolazi sa vrhunskim multifunkcijskim pištoljem koji omogućava korišćenje različitih režima rada, prilagođavajući jačinu mlaza tačno prema potrebama vaših biljaka.

Dolomite Aqua Green

Jedna od najznačajnijih prednosti Dolomite Aqua Green motalice je automatsko i ravnomerno namotavanje creva nakon završetka zalivanja. Zaboravite na nered i gomilanje creva oko vrta – ovaj uređaj omogućava jednostavno i lako spremanje creva nakon obavljenog posla, čuvajući prostor vašeg vrta urednim i organizovanim.

Osim toga, snažan držač za montažu na zid kuće ili garaže dolazi u kompletu sa ekserima i tiplama, sa opsegom okretanja od 180 stepeni. Ovo omogućava laku instalaciju i prilagođavanje položaja motalice prema vašim željama i potrebama.

Transformišite svoj vrt uz Dolomite Aqua Green zidnu motalicu – spoj kvaliteta, praktičnosti i efikasnosti koji će vaše vrtne aktivnosti učiniti lakšim i ugodnijim nego ikad pre!

Sponzorisana objava: Savacoop

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica