Međunarodni sajam poljoprivrede

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu najveći je poljoprivredni sajam u Srbiji, a i šire. Održava se svake godine i okuplja veliki broj izlagača i poljoprivrednika. Iz godine u godinu raste broj država koje šalju svoje predstavnike kako bi prezentovali poljoprivrednu proizvodnju svoje zemlje i dostignuća posetiocima, razmenili iskustva i saznali šta je to novo u poljoprivredi.
 

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu - @Agromedia

Sajam poljoprivrede u Novom Sadu već godinama važi za jedan od najvažnijih poslovnih događaja u ovom delu Evrope. On okuplja brojne značajne domaće i strane kompanije iz oblasti poljoprivredne proizvodnje, hrane i pića, poljoprivredne mehanizacije, opreme za prehrambenu industriju, hemijskih i zaštitnih sredstava, proizvođače organske i zdrave hrane i mnoge druge.

Posetioci, na Novosadskom sajmu, između ostalog, mogu da vide izložbu poljoprivredne mehanizacije, stoke, organske proizvodnje i druge, da se upoznaju sa različitim kompanijama i njihovim proizvodima namenjenim poljoprivrednim proizvođačima, prisustvuju predavanjima i uživaju u hrani.