AGROmedia imala više od 1.5 miliona otvorenih strana za manje od 2 meseca

AGROmedia imala više od 1.5 miliona otvorenih strana za manje od 2 meseca

Portal AGROmedia je za manje od dva meseca dostigla čak jedan ipo million poseta. Portal Agromedia, postao je nezaobilazni izvor informisanja za naše poljoprivrednike, jer svakodnevno pruža informacije o ključnim koracima u proizvodnji različitih kultura, kretanjima na tržištu, svetskim trendovima, tradicionalnim običajima i životu na selu.


Za manje od dva meseca na portalu AGROmedia, otovreno je čak 1,5 otvorenih stranica, bilo 700.000 posetilaca i nešto više od milion poseta ili sesija. Zato hvala vam što nas pratite!

Dodatni podsticaj nam daje podatak da na našem portalu raste broj novih posetilaca, ali da je i dalje onih koji mu se na dnevnoj bazi vraćaju. Oni čitaju tekstove o kretanju cena, o tome kako obaviti prskanje voćnjaka i orezivanje, o smanjenju cene bikova i prasadi, tradicionalne recepte i još mnogo toga.

agromedia portal homepage

Stoga, osim portala, društvene mreže predstavljaju važno sredstvo komuniciranja Agromedije sa onima koji su uključeni u lanac proizvodnje hrane.

Naš Youtube kanal sa više od 30.000 prijavljenih gledalaca, omogućava zainteresovanima da lako dođu do sadržaja koje traže. U ovim videima, poljoprivredni stručnjaci i dali su konkretne i efikasne savete svima onima koji žele da nauče ili imaju nedoumice u vezi sa gajenjem voćarskih i povrtarskih kultura. A neke naše reportaže i uputstva na Youtube pregledane su i po 2 ipo miliona puta, a prednjače po gledanosti oni o sadnji i vezivanju paradajza, o gajenju belog luka i limuna.

Agromedia Youtube kanal

Potom, logično sledi već tradicionalno važna društvena mreža koju prate čitaoci različitih starosnih dobi, Facebook. 45.000 fanova našeg portala čini važnu bazu kada želimo da podelimo korisne i zanimljive tekstove sa Agromedije. Doseg naših objava ide i do 250.000 ljudi na ovoj popularnoj mreži.

Naravno, danas nezaobilazan Instagram, na kom imamo 4.300 pratilaca, pomaže nam da prenesemo delimo iskustva i savete poljoprivrednika sa velikim brojem mlađe generacije. Tamo se bavimo laganim temama, te vas toga pozivamo da nas zapratite ako već niste. 

Agromedia Facebook stranica


Tim Agromedije će i dalje vredno raditi i biti na usluzi svima onima koji su u poljoprivredi ili koji žele da saznaju male tajne uspešnih i oprobaju se u ovoj oblasti, bar na svojoj terasi.

Hvala vam što nam verujete. AGROmedia Tim će i dalje vredno raditi i biće tu za sve male i velike poljoprivredne proizvođače, ali i za one koji žele da saznaju male tajne uspešnih i oprobaju se u ovoj oblasti.

A svi vi koji to do sada niste uradili:


POSETITE naš portal: agromedia.rs

PRIJAVITE se na naš youtube kanal: Agromedia


LAJKUJTE nas na Facebook stranici: Agromedia

ZAPRATITE nas na Instagram profilu: @agromediaportal

I saznajte zašto smo najjčitaniji u Srbiji.


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica