Prodajte više uz Fejsbuk reklame – vodič za poljoprivredne proizvođače

Prodajte više uz Fejsbuk reklame – vodič za poljoprivredne proizvođače

Niste zadovoljni prodajom svojih proizvoda, i tražite načine za bolji plasman? Troškovi prodaje na pijacama ili sajmovima su vam previsoki? Želite da za vaš proizvod sazna više ljudi? Ukoliko i vas muče ova pitanja, mi smo tu da pomognemo. Saznajte kako da prodate više pomoću Fejsbuk reklama!

Prodajte više uz Fejsbuk reklame ©AGROmedia

 

Za potrebe svih vas koji prodajte proizvode iz oblasti poljoprivrede i starih zanata, kao i za pružaoce usluga etno turizma, sastavili smo vodič o prodaji pomoću Fejsbuk reklama. Radi se o specijalnom digitalnom izdanju, u vidu elektronske knjige na 23 strane. Sastavili smo ga na osnovu višegodišnjeg iskustva, a glavni motiv je bio da vam pomognemo da prodate više.

Šta možete da očekujete od našeg vodiča?

Naš vodič za reklamiranje preko Fejsbuka obuhvata osnovna znanja o ovom tipu reklamiranja, sa detaljnim uputstvima kako da uspešno sprovedete Fejsbuk reklame, i fotografijama međukoraka, koje će vam u tome pomoći. Saznaćete sve što vam je potrebno – od toga šta možete da dobijete korišćenjem ovakvih reklama, do toga kakve objave je najbolje da reklamirate.

Knjiga se sastoji iz 3 tematske celine, a evo i sadržaja:

1.Zašto treba da koristite plaćene Fejsbuk reklame? (Šta je plaćeno Fejsbuk oglašavanje, kako Fejsbuk reklame pomažu da dođete do kupaca, šta sve možete da reklamirate i glavne zablude o Fejsbuk reklamama).

2.Kako da napravite Fejsbuk reklame? (Šta vam je potrebno, kako se prave reklame – Facebook Ads Manager, odabir ciljne grupe, određivanje budžeta, dobro birajte šta reklamirate).

3.Kako da merite rezultate?


Cena ovog specijalnog izdanja je 570 dinara (u cenu je uračunat PDV).

Kako da dođete do našeg Vodiča?

Reč je o specijalnom izdanju koje možete dobiti isključivo u digitalnom obliku. Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mejl na [email protected] sa podacima o uplatiocu (vaše ime, prezime i adresu) i mi ćemo vam poslati izgled uplatnice, preko koje plaćate knjigu. Nakon što dobijemo potvrdu da je uplata izvršena, šaljemo vam link za preuzimanje našeg vodiča u elektronskom obliku. E – knjiga će biti sačuvana na vašem računaru ili telefonu, i možete je čitati kada god vama odgovara.

Iskoristite priliku da za samo 570 dinara dobijete detaljan vodič kako da privučete potencijalne kupce, i prodate više uz pomoć Fejsbuk reklama!


Sadržaj paketa ©AGROmedia

Cena e-knjige ©AGROmedia


Pošaljite nam mejl na [email protected] i poručite svoj vodič već sada!

 

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica