Zdravo zemljište je budućnost naše dece! Ogledi su pokazali da je pravi izbor BIOFOR!

Zdravo zemljište je budućnost naše dece! Ogledi su pokazali da je pravi izbor BIOFOR!

Bogdan Pavlov iz Izbišta razmišlja ne samo o prinosima useva, već i o budućnosti i zdravlju zemljišta koje će ostaviti sinu. Zato bira da brine o zemljištu pre svega, a evo kakvi su njegovi utisci nakon godina korišćenja Biofor proizvoda.

BIOFOR zadovoljni korisnik Bogdan Pavlov sa sinom

Na kojoj površini se bavite poljoprivrednom proizvodnjom?

Površine su veoma skromne, 150 jutara ili lanaca, kako kako ko zove, u kojem delu Vojvodine. Uzgajam isključivo kukuruz, pšenicu, ječem i suncokret.

Koliko je za vas važno zemljište u poljoprivrednoj proizvodnji?

BIOFOR efekat

Koliko je važno – pa od toga živim. To je naš poljoprivredni život, sve resurse i sva sredstva usmeravamo na poljoprivredno zemljište, da bude što bolje, što kvalitetnije.

Da li imate recept za postizanje visokih prinosa?

O visokim prinosima možemo samo da pričamo ako se zemljište neguje na pravi način, da se dosta ulaže u zemljište i u poljoprivredu. To je jedini način da se vrati kroz neki finalni proizvod naš. U nedostatku stajnjaka, odlučio sam se za preparate Biofora, zato što smatram da treba nešto i da ostavim detetu za budućnost.

 

U kojim usevima koristite preparate kompanije Biofor Sistem?

BIOFOR preparati


 

Primenjujemo bukvalno sve preparate Biofora, za kukuruz, za pšenicu i suncokret, znači, krenuću od BioPluga, Biofor Aktiva, Biofor Bio P, Bio Eho i tako.

 


Kada ste počeli da koristite BIOFOR preparate?

 

Pre 7 godina, nezvanično, a pa pre jedno 5-6 godina, zvanično u velikoj količini i na sve površine, znači bez, znači, na svakom delu svoga zemljišta koristim Biofor preparate.


Da li preparati daju očekivane efekte?

Pa gledajte da vam kažem jednu stvar, ja sve vidim da ima efekta, sad zavisi da vam kažem i od godine, zavisi koliko je sušna godina, koliko je stresna godina. Ali ne radi se o tome, radi se o tome da se poljoprivredno zemljište uradi što bolje, da bude u stalnoj kondiciji. Nije mi u prvom planu da imam visoke prinose, nego mi je cilj da ostavim detetu što bolje zemljište za budućnost i za dalje.

BIOFOR zadovoljni korisnik Bogdan Pavlov

Na koji način, kako se radi još, kako se došlo uopšte u kontakt sa tim proizvodima i sa stručnjacima iz kompanije BIOFOR?

 

Pa kako? Sve je uz pomoć, neki da kažem promotera, a nekih prijatelja takođe.

A radio sam i oglede, testirao sam i video sam razliku. Pa, jeko je jednostavno – na jednoj istoj njivi, uradiš, probaš, uradiš pola ne uradiš i vidi se za godinu, 2 dana. Dakle vidi se razlika, ne bukvalno odmah, ali i za dve godine se vidi razlika.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica