Predstavljamo najbolje pšenice iz ponude kompanije RWA

Predstavljamo najbolje pšenice iz ponude kompanije RWA

Kompanija RWA je odavno zadobila poverenje poljoprivrednih proizvođača zahvaljujući kvalitetnim i visokoprinosnim sortama. Evo šta smo izdvojili iz ponude pšenice.

Kingston je srednje rana pšenica sa osjem, veoma otporna na bolesti i pogodna za gajenje u svim proizvodnim uslovima. Visina biljke kreće se između 83 i 86 santimetara. Masa 1000 zrna u proseku iznosi 43 grama. Kingston je visoko prinosna pšenica, otporna na poleganje i mraz. Optimalan preporučen rok setve je od 5. do 30. oktobra.

Centralni Dani polja kompanije RWA na imanju Stari Tamiš

Viriato je osjata sorta veoma otporna na proklijavanje i pogodna za gajenje u svim proizvodnim uslovima. Visina biljke je oko 85 cm, a masa 1000 zrna u proseku iznosi oko 42 grama. Viriato je visoko prinosna pšenica koja se izuzetno dobro bokori, a otporna je na poleganje i mraz. Optimalan preporučen rok setve je od 5. do 30. oktobra.

Solenzara je sorta najnovije generacije namenjena za rekordne prinose, izuzetno prilagodljiva sorta za sve regione gajenja. Solencara je sorta sa osjem bogata proteinima i otporna na poleganje i proklijavanje. Visina biljke je oko 82 cm i masa 1000 zrna u proseku iznosi oko 45 grama. Optimalan preporučen rok setve je od 5. do 30. oktobra.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica