Institut za kukuruz "Zemun Polje" i "Galenika-Fitofarmacija" DARUJU POLJOPRIVREDNIKE zbog proslave 1. rođendana portala AGROmedia!

Institut za kukuruz "Zemun Polje" i "Galenika-Fitofarmacija" DARUJU POLJOPRIVREDNIKE zbog proslave 1. rođendana portala AGROmedia!

Kad AGROmedia slavi 1. rođendan, onda POLJOPRIVREDNICI DOBIJAJU POKLONE Instituta za kukuruz “Zemun Polje” i “Galenike-Fitofarmacije”!

 

Ukupno 3 (tri) vreće ZP hibrida 606 čekaju na jednog poljoprivrednika zahvaljujući Institutu za kukuruz “Zemun Polje”!

1 pakovanje Fertigal Humi Top + 1 pakovanje Fertigal CaB Organo + 1 pakovanje Fertigal Fero čekaju na jednog poljoprivrednika zahvaljujući kompaniji “Galenika-Fitofarmacija!

 

Sve što treba da uradite je da popunite polja koja se nalaze ispod i DATE TAČAN ODGOVOR NA barem 1 od 2 PITANJA KOJA DONOSE POKLONE!

Osnovne informacije u vezi sa ovom akcijom možete pročitati ispod, a dodatne informacije koje će vam pomoći prilikom odgovaranja na 2 pitanja koja donose poklone možete pronaći klikom na tekst “Otkrivamo vam kako se stvaraju ZP hibridi kukuruza!” i klikom na tekst “Prenosimo vam šta se sve moglo videti i saznati na Danima polja „Galenike-Fitofarmacije“!“, a da biste pročitali pravila akcije “AGROmedia slavi rođendan, a POLJOPRIVREDNICI DOBIJAJU POKLONE!” kliknite OVDE.

 

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica