NOVI MODEL GUMA: Povećajte efikasnost MAŠINA ZA ŽETVU i drugu tešku poljo opremu

NOVI MODEL GUMA: Povećajte efikasnost MAŠINA ZA ŽETVU i drugu tešku poljo opremu

Najnoviji model guma namenjen da poboljša rad poljo mašina, konačno je stigao i na naše tržište! Kompanija Mitas proširuje svoj asortiman poljoprivrednih pneumatika – novim modelom HC 3000 R za mašine za žetvu i drugu tešku poljoprivrednu opremu. Povećana savitljivost i zaobljena ramena daju ovim gumama maksimalan učinak.

mitas-gumeNew Holland traktor sa novim HC 3000R - ©Mitas

Mitas HC (High Capacity) je u junu ove godine proširio svoj asortiman radijalnih pneumatika sa novim modelom guma HC 3000 R. Pored najvećeg pneumatika VF 1000/65R32 CFO, Mitas HC se može pohvaliti da HC 3000 R gume poseduju tehnologiju izraženog savijanja (Very High Flexion – VF) i zaobljena ramena, što je naznačeno oznakom R u nazivu.

Za razliku od ostalih Mitas HC pneumatika koji se primarno koriste za kombinovane kombajne, nova HC 3000 R guma je napravljena za samohodne cisterne za mulj. „Ovaj novi pneumatik smo napravili zbog velike tržišne potražnje za gumama za cisterne za mulj sa velikom nosivošću, i opremili smo ih novom šarom koja ne oštećuje zemljište“, objasnio je Pavel Kott, menadžer proizvoda za Mitas poljoprivredne pneumatike.

Velika nosivost i nežno rukovanje zemljištem, naročito na poljima ili travnjacima, predstavljaju glavne prednosti HC 3000 R guma, koje imaju novi dizajn zaobljenih ramena i fleksibilne stranice ojačane VF kontrukcijom.

LemkenLemken sa novim HC 3000R - ©Mitas

Zahvaljujući inovatnivnoj nosećoj konstrukciji, gume imaju kapacitet nosivosti koji je za 40% veći od standardnih guma bez obzira na brzinu, što čini HC 3000 R odličnim za ciklične terenske radove tokom kojih se opterećenje mašine često menja.

Kako se gume mogu koristiti sa nižim pritiskom naduvavanja, HC 3000 R pneumatici imaju i odličnu vuču i smanjeno klizanje, što omogućava veću uštedu goriva i veću produktivnost. „Ove karakteristike su značajne iz ugla ekonomičnosti i u smislu smanjivanja negativnog uticaja na životnu sredinu“, dodao je Kott.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica